People & Style

Μπρίτανι Μέρφι: Πέρασαν 12 χρόνια από τον πιο μυστήριο θάνατο του Χόλιγουντ

Brittany_Murphy_

Χάπια, αρρώστια ή έγκλημα;

Στις 29 Δεκέμβρη του 2009 ολόκληρος ο πλανήτης συγκλονίζεται από τον θάνατο της ηθοποιού Μπρίτνει Μέρφι.

Η όμορφη ηθοποιός ξυπνά στο κρεβάτι της το πρωί με αφόρητους πόνους στην κοιλιά και τρέχει στο μπάνιο. Ο σύζυγός της και η μητέρα της βρίσκονται στο σπίτι και έχουν αντιληφθεί πως τις τελευταίες εβδομάδες η Μέρφι δεν είναι καλά.

Πόνοι στο σώμα, λευκό δέρμα και αδυναμία.

Μίση ώρα πέρασε από την τελευταία στιγμή που η μητέρα της την είδε ζωντανή, λίγο πριν κλειστεί στο μπάνιο.Η γυναίκα μπήκε στις 08.00 το πρωί και αντίκρυσε την κόρη της γυμνή και αναίσθητη στην μπανιέρα.

Το ασθενοφόρο μεταφέρει την ηθοποιό στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώνεται ο θάνατος της. Και ξαφνικά αρχίζει το θρίλερ.


Η μητέρα της ηθοποιού ισχυρίζεται πως η κόρη της έφυγε από δηλητήριαση που οφείλεται σε μαύρη μούχλα. Όμως το σενάριο καταρρέει μετά την ιατροδικαστική εξέταση.

Η Μπρίτνει δεν είχε πάθει δηλητηρίαση και δεν είχε κάνει χρήση κοκαϊνής ή άλλων απαγορευμένων ουσιών. Στο αίμα της βρέθηκαν πολλά φαρμακα- όλα συνταγογραφούμενα. Χάπια αντιφλεγμονώδη, σιρόπι για το βήχα, σπρέι για τη μύτη, χάπια για τους πόνους της περιόδου και για τις ημικρανίες, ενώ εξαιτίας της έλλειψης σιδήρου είχε πεσμένο ανοσοποιητικό σύστημα, γεγονός που την έκανε ευάλωτη σε ιώσεις και μολύνσεις.

Ο λόγος ήταν πως τελευταία δεν ένιωθε καλά στην υγεία της και ήταν μονίμως άρρωστη. Επιβαρρυντικός παράγονες η περίοδος της, που την έκανε να χάνει πολύ αίμα, οπότε να πάσχει από αναιμία.

Ο θάνατος της Μπρίτνει οφείλεται σε πνευμονία που προήλθε από σταφυλόκοκκο σε συνδυασμό με αναιμία, από την περίοδο.

Την ίδια εποχή βρίσκεται θετικός στον σταφυλόκκοκο ο συζυγός της και η μητέρα της, με τον πρώτο να πέφτει νεκρός λίγους μήνες αργότερα.

Το ζευγάρι πεθαίνει με λίγους μήνες διαφορά από την ίδια ακριβώς αιτία και χωρίς κανείς να μπορεί να δώσει μια σαφή απάντηση για το τι μπορεί να προκάλεσε τον θάνατο.

Ο πατέρας της ηθοποιού ρίχνει βόμβες. Ο άντρας της κόρης του, ισχυρίζεται πως έχει δεσμό με την πρώην συζυγό του και μαζί κανόνισαν να την.... βγάλουν από τη μέση.


Ο ιδιος μάλιστα μάζεψε υλικό από τα μαλλιά της κόρης του, στο οποίο ανιχνεύθηκε ποντικοφάρμακο, ωστόσο οι ιατροδικαστές τονίζουν πως δεν υπάρχει σαφές δείγμα πως υπάρχει κάτι μεμπτό.

Η ιστορία «ξεφούσκωσε» όχι όμως και οι φήμες που την ακολουθούν. Ο θάνατος της γλυκιάς Μπρίτνει Μέρφι μπαίνει στο αρχείο και οι «μύθοι» που την πλαισιώνουν, συχνά πυκνά πολλαπλασιάζονται.

Και πως να ερμηνεύσεις με τη λογική έναν θάνατο που θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί με μία απλή εισαγωγή στο νοσοκομείο; Γιατί η μητέρα και ο σύντροφός της δεν την οδήγησαν στον γιατρό;

Αυτά τα ερωτήματα θα υπάρχουν πάντα και θα κρατούν το μύθο της σταρ ζωντανό για πάντα!

Δείτε επίσης