Πολιτική

Στα social media υπάρχει πάντα ευκαιρία για γιορτή...

Κατακλυσμός ευχών ενώ δεν γιόρταζε...

λοΐζου

Τι πιο ευχάριστο από το να σου εύχεται κανείς την ημέρα της γιορτής σου; Όταν μάλιστα αυτές οι ευχές δεν έχουν σταματημό, όπως και να το κάνεις ισχυροποιούν τη διάθεση και την ψυχολογία σου, ανθρώπινο είναι. Υπάρχουν ωστόσο και εξαιρέσεις! Μία από αυτές συνέβη στη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού Βίκυ Λοΐζου.

Η κ. Λοΐζου δέχθηκε ξαφνικά ευχές ενώ δεν γιόρταζε και στην εποχή όπου κύριο μέσο επικοινωνίας είναι τα social media, εάν γίνει οποιοδήποτε λάθος μετά είναι δύσκολο να το μαζέψεις.

Ένας κύριος που είχε στο μυαλό του να της ευχηθεί λοιπόν της έστειλε χτες, 15 Οκτωβρίου, χρόνια πολλά στο profile της, επειδή ήταν βέβαιος ότι το όνομα Βίκυ γιορτάζει. Μόνο που σε αυτή την ημερομηνία οι ευχές αφορούν στη Λουκιανή και όχι τη Βικυ!

Σαν να μην έφτανε αυτό ακολούθησαν αμέσως και άλλοι φίλοι στο λογαριασμό της, με αποτέλεσμα να μην ξέρει τι να κάνει. Να εξηγεί ότι γιορτάζει άλλη ημέρα, ή να λέει τελικά και ευχαριστώ; Λεπτομέρεια. Η κ. Λοΐζου γιορτάζει στις 6 Δεκεμβρίου, στου Αγίου Νικολάου…

Δείτε επίσης