Πολιτική

Ελληνική Λύση: Πρόβα συγκυβέρνησης πίσω από την επιλεκτική αμνησία του πρωθυπουργού

Σε ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Ο κ. Μητσοτάκης υιοθέτησε πλήρως τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ για να δικαιολογήσει την αναβάθμιση του κ. Τσουβάλα»

Ελληνική Λύση: Πρόβα συγκυβέρνησης πίσω από την επιλεκτική αμνησία του πρωθυπουργού

«Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν σε όλα τα μεγάλα και εθνικά επιζήμια θέματα», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, προσθέτοντας ότι «η άτυπη συγκυβέρνηση είναι ήδη εδώ».

«Ο πρωθυπουργός υποκρίθηκε ότι δεν γνωρίζει τον κ. Στέφανο Κολοκούρη, τον οποίο ο ίδιος έχρισε επικεφαλής του Πυροσβεστικού Σώματος, επισύροντας την μήνιν των συγγενών των θυμάτων στο Μάτι.

Μιλάμε για τον άνθρωπο που κατηγορείται για την τραγωδία στο Μάτι και κυκλοφορεί ελεύθερος με χρηματική εγγύηση», αναφέρει η Ελληνική Λύση και συμπληρώνει: «Ο κ. Μητσοτάκης παράλληλα υιοθέτησε πλήρως τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ για να δικαιολογήσει την αναβάθμιση του κ. Τσουβάλα.

«Στον αντίποδα, ο κ. Τσίπρας προσέφερε "συναίνεση" στον πρωθυπουργό, επιβεβαιώνοντας πως ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν σε όλα τα μεγάλα και εθνικά επιζήμια θέματα. Η άτυπη συγκυβέρνηση είναι ήδη εδώ», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Δείτε επίσης