Πολιτική

Γ. Οικονόμου για Αλ. Τσίπρα: Θα μπορούσε να αφήσει στην άκρη τη μικροπρέπεια αυτή τη μέρα

oikonomou

«Ελπίζουμε στην επόμενη ιστορική στιγμή για τις Ένοπλες Δυνάμεις να παρευρεθεί ένας εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ», έγραψε σε ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

«Θα μπορούσε να αφήσει στην άκρη την μικροπρέπεια αυτή τη μέρα», τόνισε ο Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και την ανάρτησή του για την αγορά των Rafale, που έγινε σήμερα από τη χώρα μας.

Ειδικότερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι «ο ελληνικός λαός σήμερα αισθάνεται ασφαλέστερος και υπερήφανος. Ο κ. Τσίπρας, αυτή την μέρα τουλάχιστον, θα μπορούσε να αφήσει στην άκρη την μικροπρέπεια και την αντιπαράθεση για μια μεγάλη επιτυχία της πατρίδας. Δεν θα τον ακολουθήσουμε».

«Ενώ πρόσθεσε: Η κυβέρνηση, σε απόλυτη σύμπνοια με τον ελληνικό λαό, συνεχίζει ανυποχώρητα την προσπάθεια ενίσχυσης της ισχύος της Ελλάδος, σε κάθε επίπεδο. Ελπίζουμε και ευχόμαστε στην επόμενη ιστορική στιγμή για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας να παρευρεθεί έστω και ένας εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ».


https://twitter.com/joikonomou/status/1483784192462921732

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας είχε γράψει στο Twitter: «Κανένα κόμμα ποτέ στη σύγχρονη ιστορία του τόπου δε μετέτρεψε αγορά εξοπλισμών με χρήματα του ελληνικού λαού, που μάλιστα δεν περισσεύουν, σε κομματικό σποτ. Ντροπή και εθνική καπηλεία…»


https://twitter.com/atsipras/status/1483757707731644421

Δείτε επίσης