Πολιτική

«Γκάζι» για τις αποζημιώσεις ζήτησε ο Καραμανλής από Αττική Οδό

karamanlis

Την άμεση καταβολή των 2.000 ευρώ στους δικαιούχους ζήτησε το υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, από την Αττική Οδό.

Σήμερα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου συναντήθηκε με εκπροσώπους της Αττικής Οδού.

Διαβάστε επίσης: Άνοιξε η Αττική Οδός, χωρίς διόδια οι διελεύσεις μέχρι την Κυριακή

Στο επίκεντρο βρέθηκε η καταβολή του ποσού των 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο στην Αττική οδό, έτσι όπως ζητήθηκε από τον Πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη. Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ζήτησε την άμεση καταβολή του ποσού σε όσους το δικαιούνται, καθώς και η επιτάχυνση της διαδικασίας καταβολής.

Η εταιρεία επανέλαβε, σύμφωνα με το υπ. Υποδομών, τη δέσμευσή της για την καταβολή του ποσού, ενώ συμφώνησε τις επόμενες ημέρες να παρουσιάσει στο υπουργείο τον ακριβή τρόπο με τον οποίο θα γίνει η καταβολή.

Παράλληλα, από την πλευρά του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, επισημάνθηκε στην εταιρεία ότι μετά την απόφαση του Υπουργού Κ. Καραμανλή για συγκρότηση της Επιτροπής του νόμου 4663/2020 (για τη διερεύνηση των ευθυνών από το «κλείσιμο» της κυκλοφορίας στην Αττική οδό), θα πρέπει να κατατεθούν όλα τα έγγραφα που θα ζητηθούν έτσι ώστε να υποβληθεί το πόρισμα εντός 20 ημερών.

Δείτε επίσης