ΠΑΣΟΚ: Με σφραγίδα Ανδρουλάκη η νέα Κεντρική Επιτροπή
Ποιοι εκλέγονται - Αναλυτικά όλα τα ονόματα και οι σταυροί που πήραν

Με σημαντικά ποσοστά ανανέωσης και μεγάλη πλειοψηφία των προεδρικών του Νίκου Ανδρουλάκη εξελέγη η νέα Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.
Η πλευρά του προέδρου του Κινήματος έχει περίπου 65% της νέας Κεντρικής Επιτροπής
Πρώτος εξελέγη ο Ανδρέας Σπυρόπουλος με 2.258 ψήφους, τον οποίο ο Νίκος Ανδρουλάκης θα προτείνει για νέο γραμματέα του κόμματος τις επόμενες ημέρες.
Στη δεύτερη θέση είναι ο απερχόμενος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Χριστοδουλάκης με 1.436 ψήφους που στηρίχθηκε από το παπανδρεϊκό μπλοκ, ένα κομμάτι «γεννηματικών», αλλά πήρε ψήφους και από άλλες τάσεις -ακόμη και από «ανδρουλακικούς».
Τρίτος ο επίσης εξ απορρήτων του Νίκου Ανδρουλάκη, Στέφανος Ξεκαλάκης, με 1.204 ψήφους.
Τέταρτος ο Κώστας Παπαδημητρίου μς 956 ψήφους, ο οποίος είναι ο γενικός γραμματέας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, που πριμοδοτήθηκε από το σύστημα Ανδρουλάκη.
Πέμπτος ο Σωτήρης Παπαγεωργίου με 883 ψήφους, έκτος ο Παύλος Χρηστίδης με 838 ψήφους που στηρίχθηκε από «γεννηματικούς», νεολαίους και προεδρικούς,
Οι «παπανδρεϊκοί» άντεξαν εκλέγοντας πολλά στελέχη τους και σε πολύ καλή σειρά.
Ολοκλήρη η εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής όπως οριστικοποιήθηκε η τελική σταυροδοσία για την ανάδειξη των μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.