Πολιτική

Θεοδωρικάκος: «Από σήμερα η πολιτική χυδαιότητα και η συκοφαντία έχουν ονοματεπώνυμο: ΣΥΡΙΖΑ και Χρήστος Σπίρτζης»»

« Ο νόμος είναι νόμος και εφαρμόζεται σε όλους με αυστηρότητα», τόνισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Θεοδωρικάκος: «Από σήμερα η πολιτική χυδαιότητα και η συκοφαντία έχουν ονοματεπώνυμο: ΣΥΡΙΖΑ και Χρήστος Σπίρτζης»»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση – απάντηση που αφορά τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ απέναντι στην υπόθεση του Κολωνού.

«Από σήμερα η πολιτική χυδαιότητα και η συκοφαντία έχουν ονοματεπώνυμο: ΣΥΡΙΖΑ και Χρήστος Σπίρτζης.

Την ώρα που η Ελληνική Αστυνομία και οι ανακριτικές αρχές – έχοντας μια ολόκληρη κοινωνία στο πλευρό τους – διερευνούν με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα την υπόθεση των δύο κατηγορούμενων ως παιδοβιαστών, ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ τολμάει να μιλάει για συγκάλυψη.

Από την πρώτη στιγμή, είναι ξεκάθαρο ότι η έρευνα θα φθάσει μέχρι το τέλος, θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και τον τελευταίο λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη.

Ας σεβαστούν ότι η διαδικασία σχετίζεται με ένα βάναυσα κακοποιημένο δωδεκάχρονο παιδί.

Ας συνειδητοποιήσει η Αξιωματική Αντιπολίτευση ότι δεν μπορεί να κατασκευάζει ψέματα και να αναζητά κομματικά οφέλη πάνω σε μια ανθρώπινη τραγωδία. Ιδιαίτερα όταν αφορά την ψυχή ενός ανήλικου κοριτσιού.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο:Ο νόμος είναι νόμος. Ισχύει για όλους και εφαρμόζεται με αυστηρότητα».

Δείτε επίσης