Πολιτική

Μητσοτάκης από το Α.Τ Καλλιθέας: «Οι γυναίκες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς»

«Εάν έχουμε την εμπιστοσύνη τους έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα» δήλωσε από το ΑΤ Καλλιθέας, όπου λειτουργεί γραφείο αντιμετώπισης της ενδοοικογενειακής βίας

Μητσοτάκης από το Α.Τ Καλλιθέας: «Οι γυναίκες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στην Καλλιθέα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, οποίος επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όπου λειτουργεί γραφείο αντιμετώπισης της ενδοοικογενειακής βίας.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός περιηγήθηκε στην αγορά της περιοχής και μίλησε και με τους κατοίκους.

Στο αστυνομικό τμήμα της Καλλιθέας βρισκόταν και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό.

O πρωθυπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο που έχει κάνει η ελληνική αστυνομία στην αντιμετώπιση περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας.

Οι γυναίκες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, θέλουμε την εμπιστοσύνη τους

«Είναι κρίσιμη η περίοδος. Οι γυναίκες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς. Όλα όσα κάνουμε είναι για να έχουμε την εμπιστοσύνη τους. Εάν έχουμε την εμπιστοσύνη τους έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα» σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Από την έναρξη λειτουργίας του γραφείου στην Καλλιθέα έχουν καταγγελθεί 62 περιστατικά. Υπηρετούν σε αυτό 13 άτομα και η στελέχωσή του είναι σε 24ωρη βάση.

Δείτε επίσης