Πολιτική

Γαϊτάνης: Να ζητήσει συγνώμη ο κ. Τσίπρας από τη Φωτεινή Πιπιλή

Η χθεσινή απρεπέστατη χειρονομία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προς τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κυρία Φωτεινή Πιπιλή θυμίζει εποχές Χρυσής Αυγής

Γαϊτάνης: Να ζητήσει συγνώμη ο κ. Τσίπρας από τη Φωτεινή Πιπιλή
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Η χθεσινή απρεπέστατη χειρονομία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προς τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κυρία Φωτεινή Πιπιλή θυμίζει εποχές Χρυσής Αυγής και πρέπει να καταδικαστεί απο όλο τον πολιτικό κόσμο.

Ειδικότερα ο κ. Τσίπρας που κατηγόρησε την κυρία Πιπιλή απο το βήμα της Βουλής, της οφείλει μια προσωπική συγγνώμη», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης.

Η Πιπιλή κινήθηκε επιθετικά εναντίον των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ!

Παραλίγο σοβαρό επεισόδιο στη Βουλή με την βουλευτή της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή να κατευθύνεται επιθετικά στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ! Ευτυχώς την «μάζεψε» από το χέρι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου και την έφερε πίσω στα έδρανα της ΝΔ!

Η Φ. Πιπιλή είχε αντιπαράθεση και έντονο διάλογο με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κατά την ομιλία του. Κατά την δευτερολογία όμως του Κ. Μητσοτάκη οι εκρήξεις της έγιναν πιο έντονες. Την ώρα που ο Κ. Μητσοτάκης είχε αντιπαράθεση με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ η Φ. Πιπιλή σηκώθηκε από το έδρανό της και έφτασε μέχρι τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κουνώντας έντονα το χέρι της.

Το επεισόδιο αποφεύχθηκε χάρις στον Γ. Οικονόμου που σηκώθηκε από την θέση του, πήγε στην Φ. Πιπιλή και την τράβηξε πίσω στα «γαλάζια» έδρανα.

Το γεγονός σχολίασε κατά την έναρξη της δευτερολογίας του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι αν και είναι συμπαθεστάτη, δεν είναι δυνατόν όσο έντονος κι αν είναι ο πολιτικός διάλογος, δεν πρέπει να επαναληφθεί το σκηνικό «να ζητά βουλευτής τα ρέστα από τα έδρανα των αντιπάλων».

Δείτε επίσης