Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας από την Πάτρα: « Ήρθε η ώρα του λαού»

Η απάντηση που θα δώσει ο λαός θα είναι συντριπτική ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Αλέξης Τσίπρας από την Πάτρα: « Ήρθε η ώρα του λαού»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπέλυσε από την Πάτρα κατά την διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Από το κλειστό γήπεδο «Απόλλωνα», ο Αλέξης Τσίπρας, ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στον λαό και στις επερχόμενες εκλογές λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ήρθε η ώρα του λαού. Η κυβέρνηση της ακρίβειας, η κυβέρνηση των ανισοτήτων, των υποκλοπών και των εκβιασμών, η κυβέρνηση της διαφθοράς και της εκτροπής ήρθε η ώρα να κριθεί από τον ελληνικό λαό».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, εξέφρασε την πεποίθηση ότι το "πάθος" και η "αποφασιστικότητα" του κόσμου που παρευρίσκεται δηλώνει όχι μόνο τη "δυνατότητα" του ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει στις επερχόμενες εκλογές, αλλά ότι βρίσκεται ήδη "μπροστά στις μεγάλες ευθύνες" που του δώσει ο λαός για να "βγάλει τη χώρα από το τέλμα που έχει οδηγηθεί τα τελευταία 3,5 χρόνια".

«Όποιος ξέχασε, θυμήθηκε και έμαθε, έμαθαν οι νεότεροι τί σημαίνει η δεξιά του κ. Μητσοτάκη», είπε χαρακτηριστικά αντιδρώντας στο άκουσμα του εν λόγω συνθήματος και τόνισε πως «ήρθε η ώρα να απαντήσει ο κάθε πολίτης, ό,τι κι αν ψήφισε στις τελευταίες εκλογές, στο δίλημμα που επιτακτικά βάζει η ίδια η ζωή και η πραγματικότητα: Δημοκρατία, ή Νέα Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, ή Μητσοτάκης».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι η απάντηση που θα δώσει ο ελληνικός λαός θα είναι συντριπτική.

«Η απάντηση που θα δώσει ο λαός θα είναι συντριπτική. Η απάντηση θα είναι Δημοκρατία. Η απάντηση θα είναι Δικαιοσύνη. Η απάντηση θα είναι η μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις εκλογές, όποτε και αν αποφασίσουν να στήσουν τις κάλπες", δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας και επανέλαβε πως "ο εφιάλτης που ζούμε ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια θα φτάσει στο τέλος του" και "η δημοκρατία, το κράτος Δικαίου, η Δικαιοσύνη θα επιστρέψουν σε αυτόν τον τόπο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε επίσης