Πολιτική

Θεόδωρος Ρουσόπουλος: Ετοιμαζόμαστε για εκλογές τον Απρίλιο

«Το δίλημμα θα είναι Μητσοτάκης ή Τσίπρας» είπε μεταξύ άλλων

Θεόδωρος Ρουσόπουλος: Ετοιμαζόμαστε για εκλογές τον Απρίλιο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο βουλευτής της ΝΔ στον Βόρεια Τομέα της Β' Αθηνών, Θεόδωρος Ρουσόπουλος μιλώντας στο Star τόνισε ότι «βρισκόμαστε πολύ κοντά στις εκλογές...Έχουμε αρχίσει ήδη και μαζεύουμε τα χαρτιά μας».

«Το δίλημμα θα είναι Μητσοτάκης ή Τσίπρας» είπε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος για τις εκλογές που πλησιάζουν και συμπλήρωσε ότι «στην Ελλάδα έχουμε μία πολιτική που ενισχύει τα αδύναμα στρώματα».

«Η πολιτική δεν είναι στατικό αλλά δυναμικό λειτούργημα, κρίνουμε πότε υπάρχει ανάγκη και παρεμβαίνουμε» είπε ο κ. Ρουσόπουλος τονίζοντας ότι η Ελλάδα κατάφερε να παρέμβει υπέρ των ασθενέστερων στρωμάτων με πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο στην κρίση της πανδημίας, ακόμη και σε σύγκριση με μεγάλες χώρες της Ε.Ε. όπως η Γερμανία και η Ιταλία.

«Ετοιμαζόμαστε για τον Απρίλιο» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών Θεόδωρος Ρουσόπουλος, σχετικά με τον χρόνο των εκλογών.

«Καταφέραμε και αντλήσαμε κεφάλαια, αναβαθμίσαμε την οικονομία και αυτό δίνει τη δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης. Αυτό εκτιμάται από τον πολίτη και θα εκτιμηθεί και στις εκλογές» ανέφερε.

Για το αν τελικά θα υπάρξει αυτοδυναμία ή θα χρειαστεί να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας, ο βουλευτής του Βόρειου Τομέα της Β΄ Αθηνών εκτίμησε ότι η ΝΔ θα σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση μετά τη δεύτερη κάλπη. «Δεν αποκλείεται τίποτα στη Δημοκρατία, αλλά δε νομίζω ότι θα χρειαστεί να πάμε σε τρίτη Κυριακή».

Δείτε επίσης