Πολιτική

Βουλή: Fake επιστολή Τασούλα για προεκλογικά ρουσφέτια

Tρεις βουλευτές την πάτησαν και ζήτησαν να πάρουν οικονομική βοήθεια

Βουλή: Fake επιστολή Τασούλα για προεκλογικά ρουσφέτια
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σάλος προκλήθηκε στη Βουλή, με μια fake επιστολή που στάλθηκε δήθεν από τον Κώστα Τασούλα και έταζε προεκλογικό χρήμα. Τρεις βουλευτές έπεσαν στην παγίδα.

Πιο συγκεκριμένα, η fake επιστολή φερόταν να προέρχεται από τον Κώστα Τασούλα ο οποίος ενημέρωνε, δήθεν, τους βουλευτές ότι υπάρχει διαθέσιμο 1 εκατομμύριο ευρώ από τον προϋπολογισμό για την κάλυψη των αναγκών του έργου πολιτιστικών συλλόγων της εκλογικής περιφέρειας των βουλευτών.

Τρεις εκ των βουλευτών που έλαβαν την επιστολή επικοινώνησαν με τον Κώστα Τασούλα προκειμένου να ζητήσουν οικονομική βοήθεια, με τον πρόεδρο της Βουλής να αρνείται να αποκαλύψει τα ονόματά τους μετά από σχετικό ερώτημα των κοινοβουλευτικών συντακτών.

Αναλυτικά τι ανέφερε η fake επιστολή

«Στα πλαίσια που μου δίνει ο κανονισμός της Βουλής έχω ήδη αξιοποιήσει μέχρι στιγμής 1.000.000 ευρώ από τον προϋπολογισμό μας για την κάλυψη των αναγκών του έργου πολιτιστικών συλλόγων της εκλογικής μου περιφέρειας.

Επειδή υπάρχουν ακόμα οικονομικά διαθέσιμα θα ήθελα να αποστείλετε ΑΜΕΣΑ στον Διευθυντή του γραφείου μου κύριο Βασίλη Νταβώνη και στον στενό μου συνεργάτη Γεν. Γραμ. της Βουλής κ. Γιώργο Μυλωνάκη (κα Θεοδώρα Πετρούλα) εντός των 10 προσεχών ημερών τις ιεραρχημένες σας προτάσεις για την αξιοποίηση σχετικών κονδυλίων σε πολιτιστικούς ή άλλους συλλόγους της εκλογικής σας περιφέρειας, ενόψει μάλιστα των επικείμενων εθνικών εκλογών. Θα προσπαθήσουμε με τους συνεργάτες μου να ικανοποιήσουμε σε λογικά πλαίσια τις προτάσεις σας αποφεύγοντας κάθε υπόνοια διάκρισης».

Δείτε επίσης