Πολιτική

Νέα επίθεση Πολάκη στον Χατζηνικολάου ότι χρωστάει 32,5 εκατ. ευρώ

«Σταμάτα την λάσπη τα χρέη είναι ρυθμισμένα», απαντά ο εκδότης και δημοσιογράφος

Χατζηνικολάου Πολάκης
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε νέα πυρά εναντίον του Νίκου Χατζηνικολάου με δημόσια ανάρτησή του που αναφέρεται σε χρέη των εταιρειών του εκδότη προς την εφορία και τον ΕΦΚΑ.

Συγκεκριμένα, απαντώντας στην πρόσφατη επίθεση που δέχτηκε από τον δημοσιογράφο, ο οποίος τον αποκάλεσε βρωμιάρη, ο κ. Πολάκης με ανάρτησή του ρωτάει δημοσίως τον Νίκο Χατζηνικολάου, αν ισχύουν τα χρέη τα οποία μάλιστα, αγγίζουν τα 32,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο Νίκος Χατζηνικολάου του απάντησε λίγο αργότερα, εξηγώντας ότι όλα τα χρέη είναι ρυθμισμένα και εξυπηρετούνται κανονικά. Κάνει μου μήνυση, σχολίασε ο Παύλος Πολάκης.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Καλημέρα, Καλημέρα»

κ. Νίκο Χατζηνικολάου:

Πριν από μια εβδομάδα με αποκάλεσες δημόσια άθλιο, συκοφάντη και βρωμιάρη (φωτό 1).
Επέλεξα να μη σου απαντήσω. Όχι λόγω αδυναμίας, αλλά γιατί εγώ απαντώ μόνο με στοιχεία.

Σήμερα λοιπόν, με βάση στοιχεία που ήρθαν στην κατοχή μου, σε καλώ και σε προκαλώ να απαντήσεις δημόσια:

Ισχύει ότι εταιρείες σου φέρεται να έχουν ΑΡΥΘΜΙΣΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32.540.044,50 €;
Το γράφω και ολογράφως γιατί το ποσό είναι ασύλληπτο: ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑΤΕΣΣΕΡΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΕΝΉΝΤΑ ΛΕΠΤΑ; (φωτό 2)

Συγκεκριμένα:

- Η εταιρεία "REAL MEDIA Α.Ε": 14.903.032,77 € στην Εφορία και 5.007.069 € στον ΕΦΚΑ

- Η εταιρεία "ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Α.Ε": 10.468.726,84 € στην Εφορία

- Η εταιρεία "REAL PRESS Α.Ε": 1.595.420,32 € στην Εφορία

- Η εταιρεία "ΕΝΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Α.Ε": 565.795,57 € στον ΕΦΚΑ.

Την απάντησή σου δεν την περιμένω εγώ, γιατί εδώ δεν πρόκειται για κάποια προσωπική "βεντέτα". Την περιμένει με αγωνία η κοινωνία που στενάζει υπό το βάρος ασήκωτων χρεών και δανείων!

Στην οποία ανάρτηση, απάντησε αμέσως ο Παύλος Πολάκης, καλώντας τον Νίκο Χατζηνικολάου να του κάνει μήνυση.

χατζηνικολαου πολακησ

Η απάντηση Χατζηνικολάου

Η απάντηση μου στις νέες συκοφαντίες και τα ψέματα του Παύλου Πολάκη, έγραψε λίγο αργότερα στο facebook ο δημοσιογράφος:

«Τα χρέη των εταιρειών στις οποίες αναφέρεστε είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται κανονικά.Για άλλη μια φορά επιτίθεστε εναντίον μου με συκοφαντίες και ψέματα. Θλιβερό. Ενημερωθείτε και σταματήστε τη λάσπη».

«Εσύ να ζητήσεις συγγνώμη, βρωμιάρη»

Υπενθυμίζεται ότι μετά την απόφαση για επιστροφή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Χατζηνικολάου, σχολίασε τη συγγνώμη του, λέγοντας ότι είναι προσχηματική, «για να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία», με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντάει πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Δίνοντας συνέχεια στην κόντρα ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε στον κ. Πολάκη, λέγοντας πως δεν έχει λόγο να ζητήσει συγγνώμη, μιας και δεν ήταν αυτός που ψήφισε μνημόνια, σε αντίθεση με αυτόν. Συνεχίζοντας, και σχολιάζοντας την "απαίτηση" Πολάκη να ζητήσει συγγνώμη, ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε οργισμένος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real FM:

«Ήρθε από κάτω στην ανάρτηση, και τι μου έγραψε; Να ζητήσω συγγνώμη εγώ, από τον ελληνικό λαό για τα τελευταία 13 χρόνια. Τι λες ρε καλλιτέχνη, ψήφισα εγώ μνημόνια, όπως εσύ; Υποστήριξα εγώ μνημόνια όπως εσύ; Τι λες ρε άσχετε; Άσχετε, άθλιε, συκοφάντη, βρωμιάρη! Εσύ να ζητήσεις συγγνώμη από τους πολίτες, που πήγες και ψήφισες μνημόνια και τα εφάρμοσες».

Δείτε επίσης