Πολιτική

Γαϊτάνης για επίθεση Ρουβίκωνα σε Παπαθανάση: «Δεν εκφοβιζόμαστε από τραμπούκους»

«Η επίθεση του Ρουβίκωνα στην οικία του Ν. Παπαθανάση είναι απαράδεκτη ενέργεια και πρέπει να καταδικαστεί από όλους! Δεν εκφοβιζόμαστε από τραμπούκους»

Γαϊτάνης για επίθεση Ρουβίκωνα σε Παπαθανάση
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

"Η επίθεση του Ρουβίκωνα στην οικία του Ν. Παπαθανάση είναι μια απαράδεκτη και καταδικαστέα ενέργεια και πρέπει να καταδικαστεί από όλους! Δεν εκφοβιζόμαστε από τραμπούκους" σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης, μετά την επίθεση με τρικάκια έξω από το σπίτι του αν. υπουργού Ανάπτυξης.

Τρικάκια έξω από το σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Παπαθανάση πέταξαν το βράδυ της Πέμπτης (30/3) μέλη του Ρουβίκωνα τα οποία επέβαιναν σε μηχανές.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια, κάνοντας επίθεση έπειτα από δημοσιεύματα σχετικά με το δάνειο του Νίκου Παπαθανάση.

Το συμβάν γνωστοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός με ανάρτησή του στο Twitter, κάνοντας λόγο για προσπάθεια εκφοβισμού.Σε ανάρτησή του ο κ. Παπαθανάσης αναφέρει: «Σε συνέχεια της αήθους επίθεσης λασπολογίας του εργαλείου δολοφονίας χαρακτήρα “Documento” και του κ. Βαξεβάνη, την σκυτάλη πήραν απόψε μέλη του Ρουβίκωνα, επιχειρώντας να εκφοβίσουν εμένα και την οικογένειά μου. Κανείς δεν τους φοβάται, η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται».

Δείτε επίσης