Πολιτική

Επικό σαρδάμ Βαρουφάκη: «Φίλες και φίλοι, συνοδοιπόροι, συντρόφισσες ΣΥΡΙΖΑ»

Μάλλον «μπέρδεψε» το κομματικό ακροατήριο στο οποίο απευθυνόταν ο επικεφαλής του ΜεΡΑ25 και προκάλεσε αμηχανία!

Μερα25, Γιανης Βαρουφακης, εκλογεσ 2023, σαρδαμ βαρουφακη, ΣΥΡΙΖΑ βαρουφακης,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε ένα επικό σαρδάμ σε προεκλογική εκδήλωση του ΜεΡΑ25 στην Κρήτη, που προκάλεσε έντονη αμηχανία αλλά και γέλιο!

Ο επικεφαλής του ΜεΡΑ25 έδινε προεκλογική ομιλία στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου μιλούσε στους υποστηρικτές του ΜέΡΑ25. Όμως υπήρξε ένα μπέρδεμα, καθώς τους προσφώνησε «συνοδοιπόρους» και «συντρόφισσες ΣΥΡΙΖΑ».

«Φίλες και φίλοι συνοδοιπόροι συντρόφισσες ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά, προκαλώντας αμηχανία αλλά και γέλιο στους παριστάμενους.

Στη συνέχεια, ο Γιάνης Βαρουφάκης επιχείρησε να εξηγήσει το λεκτικό ολίσθημα. «Είδατε; Είδατε τι παθαίνει κάποιος όταν έχει καεί; Ξέρετε τι σημαίνει να έχεις μπει στον ΣΥΡΙΖΑ να τον έχεις πιστέψει, να έχεις δώσει τον καλύτερό σου εαυτό, να έχεις φτάσει στο σημείο να εμπιστευτείς τους συντρόφους σου με τη ζωή σου; Να μπαίνεις στο Eurogroup να δίνεις τον καλό αγώνα για όλους και να συνειδητοποιήσεις πως οι ίδιοι οι σύντροφοί σου πάνε στον Ντράγκι και λένε “μην τον ακούς αυτόν, εμείς θα τα βρούμε”. Έχω και εγώ τα τραύματά μου», είπε.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης