Πολιτική

Μπογδάνος: Με συνασπισμό 12 κομμάτων κατεβαίνει στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου

Η ανάρτηση και οι αιχμές του για την ισλαμική εισβολή και τις Πρέσπες του Αιγαίου

Εκλογές 25 Ιουνίου, Κωνσταντίνος Μπογδάνος,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Την κάθοδο τους στις προσεχείς εκλογές της 25ης Ιουνίου, με συνασπισμό 12 μικρών κομμάτων και με την ονομασία «Πατριωτικός Συνασπισμός», ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

«Εμείς όταν λέμε όλοι μαζί, το εννοούμε» γράφει στην ανάρτησή του στο twitter, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνοςο οποίος ενημερώνει για τα κόμματα που απαρτίζουν τον Πατριωτικό Συνασπισμό, και τα οποία θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στην βουλή.

«Την πατρίδα, τη θρησκεία, την ελληνική οικογένεια, την κοινωνική και οικονομική ελευθερία. Και κυρίως, εμείς όταν λέμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, το εννοούμε», γράφει μεταξύ άλλων ο πολιτικός δίνοντας το στίγμα και τα σημεία που ενώνουν τα δώδεκα μικρότερα κόμματα που συνασπίστηκαν για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για την κάθοδο στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

«Μεγαλώνει ο "Πατριωτικός Συνασπισμός", καθώς ακόμα τρία κόμματα προσχώρησαν, με αποτέλεσμα να αποτελείται από 12 τον αριθμό, μεταξύ των οποίων αυτό του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, του Κωνσταντίνου Μπογδάνου αλλά και του Φαίδωνα Βόβολη.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με ανάρτηση στο Twitter, ενημέρωσε για τα κόμματα που απαρτίζουν τον Πατριωτικό Συνασπισμό.

"Ξεκινήσαμε 4 κόμματα. Προχθές ανακοινώσαμε 9. Χθες καταθέσαμε τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ στον Άρειο Πάγο. Σήμερα είμαστε αισίως 12.

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.

ΚΙΝΗΜΑ21

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ

ΤΟΛΜΑ

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛ.ΚΙ.Σ.

Π.Α.Κ

ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ

Ε.Π.Κ.Ε

Δεν συμφωνούμε σε όλα, είμαστε όμως όλοι απέναντι:

Στην ισλαμική εισβολή και την αντικατάσταση πληθυσμού

Στην εκχώρηση εθνικών δικαίων και τις Πρέσπες του Αιγαίου

Στον κοινωνικό και πολιτισμικό εκφυλισμό

Στις ανελεύθερες υποχρεωτικότητες

Στην οικονομική υποδούλωση

Είμαστε όλοι εδώ για να υπερασπιστούμε:

- Την πατρίδα, τη θρησκεία, την ελληνική οικογένεια, την κοινωνική και οικονομική ελευθερία. Και κυρίως, εμείς όταν λέμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, το εννοούμε».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαίου δεν συμμετείχε, καθώς ο Άρειος Πάγος είχε αποκλείσει το κόμμα του εξαιτίας, ίδιου ονόματος άλλου κομματικού σχηματισμού.

Τότε ο πρώην βουλευτής είχε προαναγγείλει ότι θα κατέβει στις προσεχείς εκλογές του Ιουνίου για να διεκδικήσει μια θέση στην Ελληνική Βουλή.

Δείτε επίσης