Πολιτική

Σκέρτσος για Τσίπρα: Αναγνώρισε ένα μόνο από τα πολλά mea culpa που οφείλει

«Κανένας υπεύθυνος δημοκρατικός πολίτης δεν ανέχεται παιχνίδια ούτε με τη Δημοκρατία, ούτε με την εθνική κυριαρχία» τονίζει ο εκπρόσωπος της ΝΔ

Άκης Σκέρτσος, Αλέξης Τσίπρας, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, συνέντευξη, ΣΚΑΪ, εκλογές 2023, εκλογές 25ης Ιουνίου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ σχολίασε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Σκέρτσος, τονίζοντας πως «μιλώντας για τη νάρκη της απλής αναλογικής που εξουδετέρωσαν οι πολίτες, αναγνώρισε ένα μόνο από τα πολλά mea culpa που οφείλει στην ελληνική κοινωνία».

Και πρόσθεσε: «Αν είχε συνειδητοποιήσει το μέγεθος των ευθυνών και των τεράστιων λαθών του που θέτουν σε κίνδυνο την κοινοβουλευτική δημοκρατία και την εθνική κυριαρχία, θα είχε πει τουλάχιστον 2 mea culpa ακόμη».

Σημειώνει ότι το πρώτο αφορά στη «σιωπηρή στήριξη που παρείχε στο μόρφωμα Κασιδιάρη ψαρεύοντας από τα θολά νερά της αντισυστημικής ψήφου».

«Ευτυχώς το μέτωπο ευθύνης που όρθωσε η Νέα Δημοκρατία με την έγκαιρη παρέμβασή της, έβαλε φρένο για δεύτερη φορά σήμερα στην είσοδο Κασιδιάρη στη Βουλή» υπογραμμίζει.

Το δεύτερο αφορά στις επιλογές του στη Ροδόπη και την Ξάνθη που ευθυγραμμίζονται, όπως αναφέρει, με την πιο ακραία ανθελληνική προπαγάνδα.

«Ο κ. Τσίπρας, ενώ γνωρίζει με ακλόνητα στοιχεία τους δεσμούς των υποψηφίων του με τους κύκλους που οραματίζονται τη «γαλάζια πατρίδα» στο βαθύ τουρκικό κράτος, επιμένει να καλύπτει έως σήμερα τον κ. Ζειμπέκ, τον κ. Φερχάτ, αλλά και τον κ. Φίλη που μιλάει απροκάλυπτα, χωρίς να ανακαλεί, για τουρκική μειονότητα στη Θράκη» τονίζει.

Τέλος ο κ. Σκέρτσος υπογραμμίζει ότι στις 25 Ιουνίου οι πολίτες θα δώσουν τη δική τους απάντηση. «Κανένας υπεύθυνος δημοκρατικός πολίτης δεν ανέχεται παιχνίδια ούτε με τη Δημοκρατία, ούτε με την εθνική κυριαρχία» τονίζει.

Δείτε επίσης