Πολιτική

Νίκος Χαρδαλιάς: Τα μηνύματα στήριξης στελεχών της ΝΔ - «Δοκιμασμένος στα δύσκολα»

Σύσσωμη η «γαλάζια παράταξη» τάσσεται στο πλευρό του

Χαρδαλιάς, Πατούλης, Περιφέρεια Αττικής, υποψηφιότητα, Νέα Δημοκρατία, μηνύματα στήριξης, κόμμα, Μητσοτάκης
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Αρκετά είναι τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που τάσσονται υπέρ της υποψηφιότητας του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής. Μάλιστα, εξέφρασαν την στήριξή τους με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Νίκος Χαρδαλιάς έλαβε και επίσημα το «χρίσμα» της υποψηφιότητας της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής, ενώ ο Γιώργος Πατούλης, κάνοντας δεκτή την απόφαση του πρωθυπουργού, αποσύρθηκε από τον αγώνα διεκδίκησης.

Τα μηνύματα στήριξης

Ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτήρισε τον Νίκο Χαρδαλιά «αγαπημένο φίλο» και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Από την πλευρά του, ο Τάκης Θεοδωρικάκος, πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, σημείωσε στην ανάρτησή του στο Facebook:

«Με το Νίκο Χαρδαλιά με συνδέει μια ισχυρή διαχρονική σχέση. Στην αυτοδιοίκηση, μέσα από τη συνεργασία μας τα χρόνια που ήταν δήμαρχος Βύρωνα, στη μεγάλη μας παράταξη τη Νέα Δημοκρατία τα χρόνια της αντιπολίτευσης και στην Κυβέρνηση μέσα από διάφορες ιδιότητες στη μάχη ενάντια στην πανδημία και στο σύνθετο έργο της πολιτικής προστασίας. Είμαστε μαζί του στη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής. Καλή Επιτυχία».

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας, χαρακτήρισε και αυτός ως «φίλο» τον υποψήφιο περιφερειάρχη της ΝΔ για την Αττική, λέγοντας πως «είναι δοκιμασμένος στα δύσκολα και θα πετύχει και στη νέα πρόκληση».

Ως «άνθρωπο του καθήκοντος» χαρακτήρισε τον Νίκο Χαρδαλιά ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας, Χάρης Θεοχάρης, σημειώνοντας στην ανάρτησή του:

«Ο πρόεδρος Kyriakos Mitsotakis επέλεξε τον Νίκο Χαρδαλιά ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής.Πάνω από όλα διότι ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι άνθρωπος του καθήκοντος, ο οποίος δεν ησυχάζει εάν δεν εκτελέσει στο ακέραιο και με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα την εκάστοτε αποστολή του. Είμαι βέβαιος ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης Αττικής, μια θέση υψηλής και νευραλγικής ευθύνης, την οποίαν ο ίδιος είναι καθ' όλα έτοιμος να αναλάβει. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς, όπως έχει αποδείξει περίτρανα με οτιδήποτε έχει καταπιαστεί έως τώρα, θα ανεβάσει τον πήχη και στην Περιφέρεια Αττικής, υπηρετώντας τους πολίτες με το χαρακτηριστικό πάθος του. Καλή επιτυχία Νίκο!».

Με μήνυμά του και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον Νίκο Χαρδαλιά και σημείωσε πως «επιστρέφει σπίτι του στην αυτοδιοίκηση», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον εν ενεργεία περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη.

Καλή επιτυχία ευχήθηκε στον Νίκο Χαρδαλιά και ο βουλευτής ΝΔ στην Ανατολική Αττική Στέλιος Πέτσας με ανάρτησή του στο Twitter.

«Είμαστε δίπλα σου! Σε στηρίζουμε για την Αττική μας και την Πατρίδα!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αποτελεί ένα πρόσωπο με έντονο αυτοδιοικητικό παρελθόν, καθώς έχει διατελέσει δήμαρχος Βύρωνα για 12 χρόνια, από το 2002, αλλά και περιφερειακός σύμβουλος από το 2014. Επίσης έχει διατελέσει επικεφαλής του τομέα αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε επίσης