Πολιτική

Μαρία Κορινθίου: Απέσυρε την υποψηφιότητά της από τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Γιώργο Πατούλη

Μαρία Κορινθίου, περιφέρεια, εκλογές, Πατούλης, υποψηφιότητα, αυτοδιοικητικές εκλογές
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Την υποψηφιότητά της για τις περιφερειακές εκλογές αποσύρει η Μαρία Κορινθίου μετά τις εξελίξεις με τον Γιώργο Πατούλη.

Πρόσφατα η ηθοποιός είχε ανακοινώσει ότι «κατεβαίνει» υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη. Ωστόσο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις η Μαρία Κορινθίου αποφάσισε να απέχει από τον εκλογικό αγώνα.

Σε ανάρτησή της αναφέρει πως «μετά τις τελευταίες εξελίξεις για τις περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνω ότι αποσύρω την υποψηφιότητα μου ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

»Επέλεξα να δεχτώ την υποψηφιότητα μου, μετά από πρόταση του Γιώργου Πατούλη και να ασχοληθώ με τα κοινά, αναλογιζόμενη ότι θα βρεθώ δίπλα σε έναν άνθρωπο ο οποίας όλα αυτά τα χρόνια της θητείας του «αγκάλιασε» επιτυχημένα θέματα του πολιτισμού και των καλλιτεχνών. Η φωνή κάθε ανθρώπου είναι ισχυρή, μοναδική και πρέπει πάντα να ακούγεται. Έτσι λοιπόν και εγώ από την μεριά μου θέλησα να είμαι μέρος αυτού του εγχειρήματος σε ότι αφορά τον δικό μου τομέα, τον πολιτισμό. Μία μικρή φωνούλα που αγαπά την χώρα της, την ιστορία τις και κατ' επέκταση και τον πολιτισμό της. Μία φωνούλα που θα βοηθούσε με τον τρόπο της, στην εξέλιξη αυτού με πολύ αγάπη.

»Όλα αυτά τα χρόνια σαν καλλιτέχνης έχω επιλέξει να πιστεύω ότι η τοπική αυτοδιοίκηση και η περιφερειακή αυτοδιοίκηση θα πρέπει να λειτουργούν αυτόνομα και χωρίς πολιτικές παρεμβάσεις. Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας, για άλλη μια φορά και την στήριξη σας».


Υπενθυμίζεται ότι ο νυν περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε την απόφαση του να μην «κατέβει» στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δείτε επίσης