Πολιτική

Αχτσιόγλου για την αυριανή κάλπη: «Δεν παίζουμε με την πολιτική, κάνουμε πολιτική»

Το μήνυμα της υποψηφίας για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ που κλείνει σε μοβ φόντο, με τη σημαία του κόμματος που συμβολίζει τον φεμινισμό

Έφη Αχτσιόγλου, ΣΥΡΙΖΑ,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ούτε ένα 24ωρο πλέον δεν έχει μείνει από την στιγμή που θα ανοίξουν οι κάλπες του β’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ όπου θα αναδείξουν τον ή την νέο πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η Έφη Αχτσιόγλου, ανάρτησε ένα ακόμη βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτό το νέο βίντεο η διεκδικήτρια της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ, στέλνει σαφή μηνύματα στα μέλη του κόμματος που θα ψηφίσουν αύριο, κάνοντας σαφείς αναφορές στην άγνοια του συνυποψηφίου της χωρίς να τον κατονομάσει, ενώ η Έφη Αχτσιόγλου κλείνει το νέο της οπτικό και ηχητικό μήνυμα με την σημαία του κόμματος και συγκεκριμένα το μοβ φόντο που συμβολίζει τον φεμινισμό.

Η Έφη Αχτσιόγλου στο μήνυμα της, αναφέρει πως ψηφίζουμε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και με νόημα αναφέρει ότι η αυριανή απόφαση θα καθοριστεί «από την επιρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» ή «από την εμπειρία στον στίβο της πολιτικής». Όπως λέει, μπορεί όλα να έχουν τη σημασία τους, όμως εκείνη επισημαίνει ότι «πάνω από όλα είναι το περιεχόμενο της πολιτικής».

Το νέο βίντεο της κ. Αχτσιόγλου, κλείνει με το μήνυμα «μαζί φτιάχνουμε το μέλλον» σε μωβ φόντο. Το χρώμα δεν είναι μια τυχαία επιλογή, αφού στη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ το μώβ χρώμα συμβολίζει τον φεμινισμό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στο βίντεο η Έφη Αχτσιόγλου

«Γιατί ψηφίζουμε αύριο; Έχουμε ακούσει πολλά. Όμως τα πράγματα είναι απλά: Αύριο ψηφίζουμε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και τι είναι αυτό που θα καθορίσει την απόφασή μας; Είναι η επιρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Είναι η εμπειρία στον στίβο της πολιτικής; Είναι το χαμόγελο; Είναι τα συνθήματα;

Ενδεχομένως όλα αυτά έχουν σημασία. Όμως εγώ θέλω να είμαι ειλικρινής. Πάνω από όλα είναι το περιεχόμενο της πολιτικής.

Πολιτική με γνώση, σχέδιο και σαφείς στόχους. Πολιτική σύγκρουσης με τις αδράνειες και τα συμφέροντα. Πολιτική για τους πολλούς και τις πολλές.

Μόνο έτσι θα εγγυηθούμε την ενότητα και τη διεύρυνση της παράταξής μας. Μόνο έτσι θα νικήσουμε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Μόνο έτσι θα φέρουμε μια νέα προοδευτική εποχή για τους πολίτες. Είμαι εδώ γιατί εγώ μπορώ. Εγώ με τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. μπορούμε.

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου όλοι και όλες στην κάλπη. Γιατί δεν παίζουμε με την πολιτική.

Κάνουμε πολιτική».

Δείτε επίσης