Πολιτική

Σε πάρτι νεολαίας στο κέντρο ο Στέφανος Κασσελάκης: «Εύχομαι να είμαι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ»

Μαζί του και ο Νίκος Παππάς

Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Με χαλαρή διάθεση και έχοντας στο πλάι του τον Νίκο Παππά, ο Στέφανος Κασσελάκης, βρέθηκε σήμερα το βράδυ σε πάρτι νεολαίας σε μπαρ στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 35χρονος διεκδικητής της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι εσωκομματικές κάλπες, αύριο το πρωί στις οκτώ, παραβρέθηκε σε πάρτι σε μπαρ της Αθήνας, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, όπου έξω από αυτό τον περίμεναν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι.

Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ,

Σπορ ντυμένος και χαμογελαστός ο Στέφανος Κασσελάκης, δήλωσε και ευχήθηκε να είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αύριο ψηφίζουμε όλοι διότι ο τόπος έχει ανάγκη από προοδευτική κυβέρνηση. Εύχομαι να είμαι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά αυτό εξαρτάται από τον καθένα να σηκωθεί και να πάει να ψηφίσει. Είναι ημέρα χαράς».

Στο πάρτι πήγε και ο Νίκος Παππάς ο οποίος αγκάλιασε τον Στέφανο Κασσελάκη και ανέφερε: «Αύριο θα είναι μια ημέρα γιορτής για τη δημοκρατία και μεγάλης συμμετοχής για την αναγέννηση της παράταξης. Έχω βαθιά πίστη πως με τον Στέφανο στην πρώτη γραμμή, πάρα πολύ σύντομα η χώρα θα έχει κυβέρνηση που θα την απαλλάξει από τις αλλεπάλληλες κρίσεις».

Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ,

Ο Στέφανος Κασσελάκης έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ, ευχαρίστησε τους φίλους του κόμματος που θέλησαν να δώσουν το παρών στο κάλεσμά του.

Στο μπαρ έφτασε καταχειροκροτούμενος και ο Νίκος Παππας ο οποίος μετά τις πρώτες εκλογές είχε δηλώσει πως στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ,

Δείτε επίσης