Πολιτική

Σπίρτζης «γειώνει» Κασσελάκη: Σε μια εβδομάδα δεν μπορείς να βρεις χώρο για σχολείο

Μιλώντας τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως δεν πήγε να ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές και δικαιώθηκε γι αυτό

Σπίρτζης «γειώνει» Κασσελάκη: Σε μια εβδομάδα δεν μπορείς να βρεις χώρο για σχολείο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Με χαμόγελο αντέδρασε ο Χρήστος Σπίρτζης στη φράση του Στέφανου Κασσελάκη προς τους καθηγητές του σχολείου ΑμεΑ στην Καλλιθέα, ότι σε μια εβδομάδα θα έχει βρει χώρο για να στεγαστεί το σχολείο.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είπε προς του εκπαιδευτικούς: "Θέλετε να μου πείτε πως δεν μπορούμε να βρούμε έναν χώρο στην Αθήνα; Θα τρελαθούμε; Θα σας τον βρω εγώ την επόμενη εβδομάδα" είπε χαρακτηριστικά στους καθηγητές από το "Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας".

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή One Talk του One Channel και αφού έπαιξε το επίμαχο σημείο στο βίντεο, του ζητήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη, ήταν ρεαλιστής. Και ανέφερε χαρακτηριστικά «σε μια εβδομάδα δεν μπορείς να βρεις χώρο για σχολείο, ούτε να χτίσεις ένα σχολείο».

Μιλώντας από κει και πέρα για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως δεν πήγε να ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές και δικαιώθηκε γι αυτό: «Δεν ήταν πολιτική διαδικασία όταν έχεις στρατηγική ήττα πριν δύο μήνες και έχει φύγει ο άνθρωπος που έφτιαξε το κόμμα, ο Αλέξης Τσίπρας. Όφειλε το κόμμα και τα όργανά του, να ξεκινήσουν μία βαθιά πολιτική διαδικασία που θα απευθυνθεί στην κοινωνία».

Δείτε επίσης