Πολιτική

Κασσελάκης για Σημίτη: «Τι δουλειά έχω με όσους σπατάλησαν τα λεφτά του λαού;»

Το σχόλιο για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και η πιθανότητα διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΣΥΡΙΖΑ, Κασσελάκης, Σημίτης, εκδήλωση, ομιλία, παρουσία, Βρυξέλλες, επίσκεψη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Απάντηση στο ερώτημα γιατί δεν έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση προς τιμήν του Κώστα Σημίτη, το βράδυ της Δευτέρας (06.11), έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Κασσελάκης σημείωσε: «Τι δουλειά έχω εγώ με όσους έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού. Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών; Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν το προκάλεσε, αλλά διαχειρίστηκε πολύ επίπονα Μνημόνια, μην ξεχνάτε ότι ο κ. Τσακαλώτος άφησε “μαξιλάρι” 37 δισ. ευρώ».

Σε ερώτηση αναφορικά με το αν εκτιμά ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα αποχωρήσει από το κόμμα, απέφυγε να πάρει θέση, ρωτώντας τον δημοσιογράφο «αν είναι πολιτική ερώτηση αυτή τώρα;», ενώ αναφορικά με το αν βλέπει διάλυση στον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε μονολεκτικά: «όχι».

Στις Βρυξέλλες ο Κασσελάκης

Διήμερη επίσκεψη πραγματοποιεί στις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ειδικότερα, ο κ. Κασσελάκης μεταβαίνει σήμερα στις Βρυξέλλες, όπου θα συναντηθεί με την Ευρωομάδα του κόμματος στις 19:00 (τοπική ώρα).

Αύριο, Τετάρτη, θα έχει σειρά συναντήσεων με τον Επίτροπο Οικονομίας και πρώην πρωθυπουργό Ιταλίας, Paolo Gentiloni, τον πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων (LIBE) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του Σοσιαλιστικού Κόμματος Ισπανίας, Juan Fernando Lopez Aguilar,τον πρόεδρο της Ομάδας των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο, Philippe Lamberts,τους συμπροέδρους της Ομάδας της Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο Martin Schirdewan και Manon Aubry και ευρωβουλευτές της Ομάδας.

Δείτε επίσης