Πολιτική

Σάλος με την επίθεση Πολάκη στην Αναγνωστοπούλου με ιατρικά προσωπικά δεδομέμα

Καλούν τον Στέφανο Κασσελάκη να πάρει θέση για όσα έγραψε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ

Σάλος με την επίθεση Πολάκη στην Αναγνωστοπούλου με ιατρικά προσωπικά δεδομέμα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει μετά την επίθεση που έκανε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης στην Σία Αναγνωστοπούλου, όπου με δημόσια ανάρτησή του αποκαλύπτει απόρρητα ιατρικά δεδομένα.

Για χυδαία ανάρτηση, ανοησίες, ψέματα και συκοφαντίες έκανε λόγο ο πρώην υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στην επίμαχη ανάρτηση, «αποκρουστικό κάποιος να χρησιμοποιεί θέματα υγείας για να επικρατήσει σε μία σύγκρουση και μάλιστα εσωκομματική» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, «ξέφυγε ο συνάδελφος» είπε η Ματίνα Παγώνη.

Από την πλευρά της η Σία Αναγνωστοπούλου δεν θέλησε να δώσει μεγαλύτερη συνέχεια αρκούμενη το πρωί της Δευτέρας να πει ότι ήταν «χτύπημα κάτω από τη μέση» η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη καλώντας τον Στέφανο Κασσελάκη να πάρει θέση για όσα έγραψε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

O κ. Γεωργιάδης έγραψε ότι πολλές φορές διάφοροι τον έχουν παρομοιάσει με τον βουλευτή Χανίων ωστόσο όπως είπε «δεν έχω καμία απολύτως σχέση μαζί του».

«Πολλές φορές διάφοροι με έχουν παρομοιάσει δυστυχώς για μένα με τον @pavpol2222 της ΝΔ. Δεν έχω απολύτως καμία σχέση μαζί του, βρίσκω χυδαίο και αποκρουστικό κάποιος να χρησιμοποιεί θέματα υγείας για να επικρατήσει σε μία σύγκρουση και μάλιστα εσωκομματική…και έχει δώσει και τον όρκο του Ιπποκράτη πόση ντροπή πια!», τονίζει χαρακτηριστικά ο υπουργός Εργασίας.

Τι είχε γράψει ο Πολάκης για την Σία Αναγνωστοπούλου

Ο κ. Πολάκης, στην ανάρτησή του, αναφέρει τα παρακάτω, παραθέτοντας φωτογραφίες, αναρτήσεις και δημοσιεύματα: «Δυο πράγματα μπορώ να πω τελικά για τη Σια Αναγνωστοπουλου και αυτά που είπε για μένα και μάλιστα 2 φορές,(φωτο 1-2)

1) Συντρόφισσα Σία Αναγνωστοπούλου, πράγματι “δεν κάνω για επιτελικές θέσεις”.
Το απέδειξα και τον Μάρτιο του 2022 όταν μετά τη δημόσια επίθεση μου στον Πλεύρη και τη Γκαγκα, λάβατε αμέσως εσύ και ο σύζυγός σου την αντιική θεραπεία με paxlovid που δικαιούσασταν αλλά δεν σας χορηγούσαν.(φωτό 3-4-5)».

Από την πλευρά της η κ. Αναγνωστοπούλου σχολίασε πως «δεν θα μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με τον σ. Πολάκη. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και γνωρίζουμε και οι δύο καλά τι σημαίνει πολιτική αντιπαράθεση και τι προσωπική επίθεση». Η ίδια καταλήγει πως «Υ. Γ. Ούτε θα μπω στη διαδικασία να πω δημοσίως αν και πότε στάθηκα δίπλα του σε δύσκολες φάσεις δικές του».

Δείτε επίσης