Πολιτική

Απάντηση-«δηλητήριο» Βαρουφάκη σε Κασσελάκη: Ευτυχώς δεν θα υπουργοποιήσει ποτέ κανέναν!

Αιχμηρή απάντηση επεφύλασσε το ΜΕΡΑ25 στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη μετά τα όσα είπε για τον Γ. Βαρουφάκη

Απάντηση-«δηλητήριο» Βαρουφάκη σε Κασσελάκη: Ευτυχώς δεν θα υπουργοποιήσει ποτέ κανέναν!
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ένα νέο «μέτωπο» άνοιξε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, μετά τα όσα είπε σε συνέντευξή του στον ρ/σ «Στο Κόκκινο» για τον επικεφαλής του ΜΕΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη.

Σημειώνεται, πως κατά τη συνέντευξή του στο «Κόκκινο», ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως «αν ήμουν εγώ το 2015, δεν θα είχα υπουργό τον Βαρουφάκη».

«Η δήλωση Κασσελάκη, περί λάθους Τσίπρα να υπουργοποιήσει τον Γιάνη Βαρουφάκη, απλά επιβεβαιώνει ότι θα υπέγραφε από την αρχή τα μνημόνια. Ευτυχώς, ο κ. Κασσελάκης δεν θα έχει την ευκαιρία να υπουργοποιήσει ποτέ κανέναν», σχολίασε το Γραφείο Τύπου του ΜέΡΑ25, απαντώντας στα όσα είπε ο κ. Κασσελάκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως, μέσα από τη συνέντευξή του «Στο Κόκκινο», ο κ. Κασσελάκης- μεταξύ άλλων- έστειλε μήνυμα στην ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου ότι «κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή και την αγωνία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ».

«Αν είναι να αποφασίσουν κάτι, ας το αποφασίσουν τώρα, ούτε εγώ έχω δικαίωμα να παίζω με την αγωνία και την υπομονή του ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης