Πολιτική

Τελεσίγραφο Κασσελάκη: «Ή πρόεδρος μέχρι τις εθνικές εκλογές ή βρείτε μου αντίπαλο»

Να ξεκαθαριστεί το ζήτημα της αμφισβήτησής του ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας

Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ, Πολιτική Γραμματεία, συνεδρίαση, Κουμουνδούρου, κόμμα, στελέχη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Ή πρόεδρος μέχρι τις εκλογές ή αναβάπτιση στο Συνέδριο» φέρεται να είπε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να έθεσε νέο τελεσίγραφο καθώς παραμένει ως φαίνεται αμετακίνητος στη θέση του, παρά τις αντιδράσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την απόφασή του να αναρτήσει αυθαίρετα το ερωτηματολόγιό του για το μέλλον του κόμματος.

Κατά την προσέλευσή του νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε δήλωση στις κάμερες και καταφέρθηκε εναντίον των ΜΜΕ που «κάνουν προπαγάνδα κατά του ΣΥΡΙΖΑ» δηλώνοντας πως «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα».

«Διαβάζω που λένε (τα ΜΜΕ) “χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης στο Σύνταγμα, ανέβηκε σε τρακτέρ”. Πόσο ψέμα μπορεί να είναι αυτό, χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ήμουν εκεί μαζί τους. Επιτέλους αυτή η προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τελειώνει. Από όλα τα μίντια. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα» είπε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους έξω από τα γραφεία του κόμματος.

Σημειώνεται ότι στην χθεσινή συνεδρίαση ο Στέφανος Κασσελάκης απουσίαζε και έστειλε επιστολή. Ο πρόεδρος και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έφθασαν στην Κουμουνδούρου από το Σύνταγμα, όπου έδωσαν το παρών στο συλλαλητήριο των αγροτών.

Δείτε επίσης