Πολιτισμός

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων 2022

Το ΜΕΠΤ γιορτάζει διαδικτυακά με εικαστικά εργαστήρια για όλη την οικογένεια

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων 2022
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης συμμετέχει στον φετινό εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων με θέμα «Η Δύναμη των Μουσείων», καθώς επιθυμεί να συμβάλει στην συλλογική προσπάθεια των μουσείων, ως φορέας βιωσιμότητας, καινοτομίας και ενδυνάμωσης της κοινωνικής συνοχής μέσω της εκπαίδευσης.

Με τα εκπαιδευτικά - εικαστικά εργαστήρια για όλη την οικογένεια γιορτάζουμε με ψηφιακές, μαθαίνοντας μέσω της Τέχνης να φροντίζουμε το περιβάλλον, να υποστηρίζουμε την ισότιμη πρόσβαση όλων στη μάθηση, στις δημοκρατικές αξίες, στα δικαιώματά μας, στην αποδοχή της διαφορετικότητας του Άλλου, στη συνεργασία, τη συμμετοχή και τη δημιουργία για ένα βιώσιμο παρόν και ένα πιο αισιόδοξο μέλλον!

Γιορτάζουμε με διαδικτυακά, εικαστικά εργαστήρια για όλη την οικογένεια, επιθυμώντας να συμβάλουμε στην ισότιμη πρόσβαση όλων στη μάθηση, στις δημοκρατικές αξίες, τη συνεργασία, τη συμμετοχή και την ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής.

Τετάρτη 18 Μάϊου: Διαδικτυακό Εικαστικό εργαστήριο με θέμα: «Με τη δύναμη της τέχνης ονειρευόμαστε και σχεδιάζουμε ένα καλύτερο μέλλον!» στις 17:30

Δωρεάν συμμετοχή, με απαραίτητη προεγγραφή ΕΔΩ.

Δείτε επίσης