Πολιτισμός

Ο Γιάννης Πάριος θα μας ταξιδέψει για δυο βραδιές στο Άλσος

Μια μοναδική φωνή σ' ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του

Γιάννης Πάριος
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο κορυφαίος ερωτικός ερμηνευτής Γιάννης Πάριος, με τη ρομαντική και ευαίσθητη φωνή του, με την ιδιαίτερη χροιά και τις μοναδικές του ερμηνείες έρχεται στο Θέατρο Άλσος την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Ιουνίου.

Μαζί του θα ταξιδέψουμε, θα ερωτευτούμε, θα ονειρευτούμε, θα νοσταλγήσουμε και θα τραγουδήσουμε τις μεγαλύτερες παλιές και νέες του επιτυχίες χαρίζοντας μας αμέτρητες συγκινήσεις σε δύο βραδιές που θα μας μείνουν αξέχαστες στο Θέατρο Άλσος!

Δύο παραστάσεις με τραγούδια από την πολύχρονη καλλιτεχνική διαδρομή του. Ο αγαπημένος ερμηνευτής μέσα στις 5 δεκαετίες της καριέρας του έχει τραγουδήσει περισσότερα από 600 τραγούδια, έχει συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες και δημιουργούς της χώρας μας και έχει πλούσια δισκογραφία.

Πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες του, έχουν την υπογραφή του, τόσο στιχουργικά όσο και μουσικά.

«Να λοιπόν γιατί σ’ αγάπησα», «Σου γράφω ένα γράμμα», «Είσαι Θεός», «Καλημέρα τι κάνεις;», «Απόψε», «Σημάδι», «Σαν τρελό φορτηγό», «Δεν θα χωρίσουμε ποτέ», «Πιο καλή η μοναξιά» και πολλά πολλά ακόμα τραγούδια μαζί με τα αγαπημένα μας νησιώτικα θα ερμηνεύσει με το μοναδικό του τρόπο στις δυο βραδιές στο όμορφο καλοκαιρινό Άλσος.

Πληροφορίες:

Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487

Ώρα έναρξης παράστασης: 20:30

Προπώληση: https://www.viva.gr /tickets/music/giannis-parios- 3/ και στα ταμεία του Θεάτρου

Δείτε επίσης