Πολιτισμός

Βιβλία για όλα τα γούστα με έρωτες, κέφι για ζωή και μυστηριώδεις εξαφανίσεις

Ανακαλύψτε από τις νέες κυκλοφορίες των εκδόσεων KAKTOS το βιβλίο που θα σας συναπάρει και θα σας «ταξιδέψει» τις κρύες μέρες του Δεκεμβρίου

Βιβλίο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τρία βιβλία από τις εκδόσεις KAKTOS έρχονται να προστεθούν στη βιβλιοθήκη σας. Τρεις διαφορετικές εκδόσεις που μπορούν να καλύψουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Ας τα δούμε αναλυτικά και καλή ανάγνωση!

βιβλία, εκδόσεις, εκδοτικός οίκος, kaktos,

«Απόλυτη αυτοπεποίθηση»

Συγγραφέας: Bilyeu Lisa

Το βιβλίο μιλά για το πώς να κυνηγήσεις τη ζωή που αγαπάς. Όπως αναφέρει η συγγραφέας «εγώ από απλή νοικοκυρά χωρίς καμία επαγγελματική εμπειρία, έγινα συνιδρύτρια μιας εταιρείας του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων και μια φωνή στον κόσμο της προσωπικής ανάπτυξης. Κι αυτό το κατάφερα αλλάζοντας τη νοοτροπία μου. αποδέχτηκα τις αμφιβολίες, τις ανασφάλειες, τους φόβους και τις ενοχές μου επειδή ήθελα περισσότερα από όσα είχα και χρησιμοποίησα όλα αυτά τα αρνητικά πράγματα σαν κινητήριο δύναμη για να πετύχω την αλλαγή που λαχταρούσα.

Σε αυτό το βιβλίο θα σε μάθω πώς να αποκτήσεις απόλυτη αυτοπεποίθηση και να αλλάξεις την αρνητική νοοτροπία σου. Θα σου μιλήσω για το πώς εναντιώθηκα στις πολιτισμικές παραδόσεις, πώς αντιμετώπισα την οικογενειακή πίεση και πώς διαχειρίστηκα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, για να γίνω στο τέλος η ήρωας της ζωής μου. Το Απόλυτη αυτοπεποίθηση θα σου δώσει την αφορμή, την ώθηση και το κέφι που χρειάζεσαι για να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου. Πάμε λοιπόν».

βιβλία, εκδόσεις, εκδοτικός οίκος, kaktos,

«Οι πιο μυστηριώδεις εξαφανίσεις στην Ελλάδα»

Συγγραφέας: Βεραμόν Χάρης

Είκοσι δύο (22) μυστηριώδεις εξαφανίσεις ανθρώπων, ανηλίκων και ενηλίκων, που σημειώθηκαν στην Ελλάδα από τη δεκαετία του ’80 μέχρι σήμερα.
Πρόκειται για ένα ξεχωριστό συγγραφικό ντοκουμέντο που αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές εξαφανισμένων ανθρώπων. Σε αυτό το βιβλίο θα βρεις απόρρητες πληροφορίες και δεδομένα, νέα στοιχεία, έρευνα σε βάθος για τις πιο παράξενες και σκοτεινές υποθέσεις ανθρώπων των οποίων τα ίχνη χάθηκαν εντελώς ξαφνικά, μέσα από τη ματιά ενός ιδιωτικού ερευνητή, αλλά και με τη συνδρομή επιστημόνων, όπως εγκληματολόγων, κοινωνιολόγων, ψυχολόγων κ.ά.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα επιχειρείται μια λεπτομερής καταγραφή αυτών των εξαφανίσεων που πιθανόν λίγοι γνωρίζουν, λίγοι θυμούνται, ωστόσο κάποιοι δεν ξέχασαν ποτέ.

βιβλία, εκδόσεις, εκδοτικός οίκος, kaktos,

«Έρωτας. Ατάκα. Ιστορία.»

Συγγραφέας: Τσατσάκη Μαρία

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα ταξίδι σε 100 διαφορετικούς και μοναδικούς προορισμούς με συναισθήματα και στιγμές από τη ζωή μας. Με έμπνευση από 100 ατάκες για τον έρωτα από άγνωστους ανθρώπους, γράφτηκαν 100 ιστορίες με συναισθήματα αγάπης, πόνου, χαράς και λύπης. Ατάκες με ιστορίες από στιγμές που όλοι έχουμε βιώσει ή που θα θέλαμε να βιώσουμε. Ατάκες και ιστορίες που φανερώνουν πόσο σημαντικές είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και πώς εμείς μπορούμε να τις κάνουμε δύσκολες ή εύκολες.

Με έμπνευση από τις ατάκες για τον έρωτα, δημιουργήθηκαν αυτές οι ιστορίες για να αναδυθούν στιγμές από έναν βαθύ συναισθηματικό κόσμο σ’ ένα ταξίδι που μπορείς να γίνεις συνταξιδιώτης.

Δείτε επίσης