Πολιτισμός

Maneskin: Το δημοφιλές συγκρότημα έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για συναυλία

Στο πλαίσιο του Ejekt Festival - Πότε ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων

Maneskin
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Οι Maneskin, το ιταλικό συγκρότημα – φαινόμενο που κατάφερε να κατακτήσει το παγκόσμιο κοινό σε χρόνο – ρεκόρ, θα έρθουν το καλοκαίρι για πρώτη φορά στην Ελλάδα προκειμένου να δώσουν μια συναυλία, στις 23 Ιουλίου, στο στο ΟΑΚΑ Ρ5, στο πλαίσιο του φετινού Ejekt Festival.

O εκρηκτικός Damiano David και η μουσική συντροφιά, του που έγιναν γνωστοί με τη σαρωτική νίκη τους στην Eurovision του 2021, συμπεριέλαβαν την Αθήνα στους σταθμούς της περιοδείας τους καθώς γνωρίζουν πως διαθέτουν πολλούς θαυμαστές φανατικούς στη χώρα μας.

Η σύντομη αλλά εξαιρετικά επιτυχημένη μουσική διαδρομή του ιταλικού συγκροτήματος περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, βραβεία , βραβεία MTV αλλά και μια υποψηφιότητα για Grammy, εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη, συνεργασίες με ιερά τέρατα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, όπως οι Rolling Stones και sold out περιοδείες.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο πλανήτης έχει πάθει εμμονή με τους Maneskin. Κάθε κίνησή τους, κάθε στυλιστική πρόταση, κάθε κουβέντα τους προκαλεί κύμματα ενθουσιασμού και γίνεται πρώτη είδηση. H Victoria, ο Damiano, ο Thomas και ο Ethan, αυτοί οι 4 εικοσάρηδες από την Ιταλία έχουν κερδίσει τον τίτλο του “συγκροτήματος που θα σώσει τη ροκ μουσική”, καθώς έχουν δημιουργήσει ένα παγκόσμιο ρεύμα ενδιαφέροντος από το νέο κοινό για την κιθαριστική μουσική αλλά και το αντίστοιχο lifestyle.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία των Maneskin θα ξεκινήσει την Παρασκευή 23.02 στις 14.00 ώρα Ελλάδος ΕΔΩ

Δείτε επίσης