«Μαγειρεύουμε σπίτι» - Κουλουράκια με κακάο και καρύδα
Εύκολες συνταγές για δύσκολες μέρες
Η Ελένη Δοξιάδη έχει σπουδάσει χημεία, έχει εργαστεί σε διάφορες επιχειρήσεις σε θέσεις λειτουργιών, και τα τελευταία 6 χρόνια, έκανε στροφή στην μαγειρική, αντιμετωπίζοντας την κουζίνα σαν ένα διαφορετικό εργαστήριο με δυνατότητα αστείρευτης γνώσης και εξέλιξης. Έχει εργαστεί σε αρκετά εστιατόρια της Αθήνας, αλλά τα τελευταία χρόνια προτιμάει να μαγειρεύει κατ’οίκον, γιατί, πέραν της τεχνικής εξάσκησης απαιτεί και καθημερινή δημιουργικότητα. Όλες οι συνταγές της Ελένης Δοξιάδη στο https://www.mingledfood.com/