Τουρισμός

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: «Η κατάκτηση της βιωσιμότητας είναι μονόδρομος» τονίζει ο Α. Φιορεντίνος

Ο Τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ επισημαίνει πως η κυβέρνηση στηρίζει τους στόχους για αναβάθμιση της εθνικής τουριστικής προσφοράς

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: «Η κατάκτηση της βιωσιμότητας είναι μονόδρομος» τονίζει ο Α. Φιορεντίνος
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Με την υποχώρηση της υγειονομικής κρίσης, η παγκόσμια κοινωνία και ο κόσμος του τουρισμού επανέρχονται σταθερά στην κανονικότητα, έχοντας διδαχθεί πολλά για τον τρόπο αντιμετώπισης των κρίσεων μέσα από δράσεις αλληλεγγύης με στόχο την κοινωνική συνοχή, όπως τονίζει ο Ανδρέας Ν. Φιορεντίνος, Τομεάρχης Τουρισμού ΝΔ, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.

"Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού στο πλαίσιο του μηνύματος Rethinking Tourism που ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού, όλοι οι εταίροι του Ελληνικού Τουρισμού, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η κατάκτηση της βιωσιμότητας είναι μονόδρομος. Έχουμε χρέος να αξιολογήσουμε τον τρόπο που κάνουμε τουρισμό και να συντομεύσουμε την απόσταση που απομένει προκειμένου να επιτύχουμε τους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης", αναφέρει ο κ. Φιορεντίνος.

"Η Κυβέρνηση της Ν.Δ μας στηρίζει και θέτει στη διάθεσή μας τα κατάλληλα εργαλεία για να επιτύχουμε τους στόχους μας και να αναβαθμίσουμε την εθνική τουριστική προσφορά. Απαραίτητη προϋπόθεση το κοινό όραμα, η συναίνεση, οι συνέργειες και ο σεβασμός στον τόπο μας και τους συνανθρώπους μας", καταλήγει ο κ. Φιορεντίνος.

Δείτε επίσης