Τουρισμός

Jet2holidays: Αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος tour operator της Μεγ.Βρετανίας για το 2023

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (CAA) ξεπέρασε την TUI UK και ανέβηκε στην πρώτη θέση με 5,8 εκατομμύρια επιβάτες

Jet2holidays: Αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος tour operator της Μεγ.Βρετανίας για το 2023
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Την πρώτη θέση στην κατάταξη των tour operator της Μεγ.Βρετανίας για το 2023 κατέλαβε η Jet2holidays σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν σήμερα από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (CAA). Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ η Jet2holidays μετά τις τελευταίες εγκρίσεις έχει πλέον άδεια να μεταφέρει 5,8 εκατομμύρια επιβάτες ενώ στην δεύτερη θέση έπεσε η TUI UK, η οποία έχει αδειοδοτηθεί να μεταφέρει φέτος 5,3 εκατομμύρια από βρετανικά αεροδρόμια.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Jet2holidays Στηβ Χίπυ ευχαρίστησε τους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες και τα ταδιδιωτικά γραφεία για τον «αναπόσπαστο ρόλο» που διαδραμάτισαν στην επιτυχία και την ανάπτυξη της εταιρείας και υποσχέθηκε να ανταποδώσει την πίστη τους «εστιάζοντας αποφασιστικά στην προσέγγιση της εταιρικής συνεργασίας» των δύο πλευρών. Μάλιστα, σε δηλώσεις του σε βρετανικά κανάλια, αφού εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίησή του για την ανάδειξη της Jet2holidays ως πρώτου και μεγαλύτερου tour operator της χώρα, τόνισε πως «η κατάληψη της πρώτης θέσης στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα οδηγήσει ποτέ σε χαμηλότερη ποιότητα ή μειωμένη εξυπηρέτηση των πελατών».

«Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό το επίτευγμα, αλλά στην πραγματικότητα δεν με ενδιαφέρει να είμαι ο μεγαλύτερος- μόνο να είμαι ο καλύτερος. Αλλά τώρα είμαστε ο μεγαλύτερος επειδή είμαστε ο καλύτερος και αυτό δεν θα αλλάξει. Ποτέ δεν θα θυσιάσουμε την πρότασή μας για τους πελάτες μας για χάρη της ανάπτυξης. Είναι ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της Jet2holidays που καταφέραμε να γίνουμε ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά δεν θα αλλάξει ούτε ένα πράγμα που κάνουμε καθημερινά. Η συνεχιζόμενη επιτυχία μας οφείλεται στο γεγονός ότι διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα στον κλάδο που εργάζεται ακούραστα για να φροντίζει τους πελάτες μας και τους ανεξάρτητους συνεργάτες των ταξιδιωτικών γραφείων, και δεν θα χάσουμε ποτέ από τα μάτια μας αυτή τη θεμελιώδη αρχή» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στηβ Χίπυ και συμπλήρωσε:«Η αφοσίωση αυτών των ανεξάρτητων συνεργατών ταξιδιωτικών πρακτορείων ήταν απολύτως αναπόσπαστο κομμάτι της ανάπτυξης και της επιτυχίας μας, οπότε εκ μέρους όλων στην Jet2holidays, θα ήθελα να πω ένα θερμό ευχαριστώ σε κάθε έναν από αυτούς για τη συνεχή υποστήριξή τους και τη βοήθειά τους να φτάσουμε σε αυτή τη θέση σήμερα. Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα ανταποδώσουμε αυτή την εμπιστοσύνη συνεχίζοντας να εστιάζουμε αποφασιστικά στην προσέγγιση της εταιρικής μας σχέσης για τη συνεργασία με τους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες και την παροχή της VIP εξυπηρέτησης πελατών που μας έχει κάνει να απολαμβάνουμε αυτή την επιτυχία».

Όσον αφορά στις επόμενες κινήσεις και τις προοπτικές για το μέλλον ο Διευθύνων Σύμβουλος της Jet2holidays Στηβ Χίπυ επιβεβαίωσε ότι υπάρχει στρατηγικός σχεδιασμός και πολλές...φιλοδοξίες:«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το μέλλον. Είμαστε μια αναπτυσσόμενη εταιρεία με αυτοπεποίθηση και ενώ έχουμε αυξήσει το μέγεθος της επιχείρησής μας τα τελευταία 13 χρόνια, δεν θυσιάσαμε ποτέ τις αρχές μας -που είναι η παροχή ποιοτικών διακοπών και εξυπηρέτησης πελατών- και αυτές παραμένουν το επίκεντρο της στρατηγικής μας. Η Jet2holidays είναι πραγματικά το σπίτι των πραγματικών οργανωμένων διακοπών. Έχουμε παραγγείλει έως και 146 ολοκαίνουργια αεροσκάφη Airbus, τα οποία θα βοηθήσουν να ταξιδέψουν ακόμη περισσότεροι ευχαριστημένοι πελάτες σε οργανωμένες διακοπές που μπορούν να εμπιστευτούν από τον κορυφαίο ταξιδιωτικό πράκτορα του Ηνωμένου Βασιλείου».

Η Jet2holidays ξεκίνησε το 2007 με άδεια από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (CAA) της Μεγ. Βρετανίας να μεταφέρει μόλις 23.000 επιβάτες σε 15 προορισμούς. Φέτος η Jet2holidays διαθέτει το μεγαλύτερο καλοκαιρινό πρόγραμμα της τελευταίας δεκαετίας, με πάνω από 15 εκατομμύρια διαθέσιμες θέσεις για περισσότερους από 65 προορισμούς πόλεων και τουριστικά θέρετρα σε όλη την Ευρώπη, για ηλιοθεραπεία και αναψυχή, αυξάνοντας μάλιστα τις τελευταίες εβδομάδες την χωρητικότητα σε αρκετούς προορισμούς.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Jet2.com - επίσης θυγατρική του ομίλου Jet2 plc - κατατάσσεται πλέον ως η τρίτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου με στόλο 115 αεροσκαφών αυτό το καλοκαίρι, πίσω από την easyJet και British Airways.

Δείτε επίσης