Τουρισμός

Αλόννησος, ένας ιδανικός τόπος για γαμήλιες τελετές στον… βυθό

Μια ξεχωριστή εμπειρία - Το πρωτότυπο υποβρύχιο κάλεσμα από τον δήμο

Αλόννησος, γάμος, θάλασσα, βυθός
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Εικόνες που εντυπωσιάζουν και δημιουργούν όμορφες αναμνήσεις έρχονται από την Αλόννησο. Ο βυθός της θάλασσας γίνεται το ιδανικό σκηνικό, στο οποίο οι νεόνυμφοι δίνουν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης.

«Εμπλουτίζουμε το κάλεσμα μας για επίσκεψη στην Αλόννησο με πρωτοβουλίες που φέρνουν τους ταξιδιώτες πιο κοντά στη φύση, σε σημαντικές στιγμές της ζωής τους», ανέφερε ο δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης.

Σημειώνεται πως ο πρώτος υποβρύχιος γάμος πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Αύγουστο, ανοίγοντας τον δρόμο σε μια νέα υπηρεσία για την οποία ήδη υπάρχει ζήτηση για προγραμματισμό νέων γάμων στο εξωτικό νησί των Σποράδων το φετινό καλοκαίρι.

«Προκειμένου να δώσουμε το κίνητρο στα νέα ζευγάρια να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης στο βυθό μας, έχουμε συνεννοηθεί με καταδυτικά κέντρα του νησιού ώστε να παρέχονται δωρεάν ο καταδυτικός εξοπλισμός καθώς και τα απαραίτητα μαθήματα εκπαίδευσης στους μελλόνυμφους. Ο υποβρύχιος γάμος είναι μια βιώσιμη μοναδική εμπειρία με μηδαμινά κόστη. Η ανταπόκριση των ζευγαριών είναι ενθαρρυντική και δικαιώνει την προσπάθεια μας για τη δημιουργία μιας νέας γαμήλιας αγοράς», δήλωσε ο κ. Βαφίνης.

Συμπληρωματικά με τους υποβρύχιους γάμους ή και ανεξάρτητα από τον τύπο του γάμου, ο προορισμός ενθαρρύνει και τη διεξαγωγή υποβρύχιων γαμήλιων φωτογραφίσεων, καθώς τα αποτελέσματα από το πρώτο «άλμπουμ» υποβρύχιου γάμου ξεχωρίζουν.

Δείτε επίσης