Τουρισμός

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Έκπτωση 20% ανακοίνωσαν οι Μινωικές Γραμμές

Ποιους και ποια δρομολόγια αφορά

Πλοία, εκπτώσεις, Κρήτη, Μήλος, νησιά, ταξίδια, τουρισμός, Μινωικές Γραμμές, ακρίβεια, ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Την παροχή έκπτωσης 20% σε οικογένειες και παρέες για την Κρήτη και τη Μήλο ανακοίνωσαν σήμερα, Παρασκευή (14.07), οι Μινωικές Γραμμές.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, σε ανακοίνωσή της, στα ήδη προσφερόμενα οικογενειακά πακέτα 4 ατόμων σε καμπίνες, με ή χωρίς αυτοκίνητο, προστίθεται η έκπτωση 20% στην οικονομική θέση για οικογένειες και παρέες 3 ατόμων και άνω (στην ίδια κράτηση), με ή χωρίς αυτοκίνητο, στα πλοία KNOSSOS PALACE & FESTOS PALACE.

Η έκπτωση ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν έως και 30/09/2023.

Επίσης η εταιρεία ανακοίνωσε ότι «ήταν η πρώτη που από τις 29 Ιουνίου προσφέρει έκπτωση 20% στη Γραμμή των Κυκλάδων, για ταξίδια έως 30/09/2023, με το πολυτελές High Speed Catamaran SANTORINI PALACE, με προορισμούς τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Πάρο, τη Σύρο, τη Νάξο ή την Τήνο, από τον Πειραιά ή από το Ηράκλειο, καθώς και στις ενδοκυκλαδικές διαδρομές».

Η συγκεκριμένη έκπτωση ισχύει για αγορές εισιτηρίων έως την Κυριακή 16/07/2023 και λειτουργεί αθροιστικά στις προσφερόμενες εκπτώσεις της εμπορικής πολιτικής της εταιρείας. Μετά τη λήξη της υπάρχουσας προσφοράς, η εταιρεία θα επανέλθει με νεότερο δελτίο τύπου για τη νέα προσφορά που θα ισχύσει από τη Δευτέρα 17/07/2023.

Βαρβιτσιώτης: «Η πίεση που ασκήσαμε απέδωσε αλλά περιμένουμε ακόμα περισσότερα»

«Η πίεση που ασκήσαμε απέδωσε αλλά περιμένουμε ακόμα περισσότερα», δήλωσε νωρίτερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σχολιάζοντας την παροχή εκπτώσεων που ανακοίνωσαν τέσσερις ακτοπλοϊκές για τη μέση ελληνική οικογένεια.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης μιλώντας στην ΕΡΤ επεσήμανε ότι, κάποιες εταιρείες του κλάδου και ιδιαίτερα οι μεγαλύτερες έκαναν σημαντικές προσφορές και εκπτώσεις οι οποίες ανταποκρίνονται σε αυτό που ζήτησε η κυβέρνηση, δηλαδή να υπάρχουν εκπτωτικά πακέτα για την ελληνική οικογένεια, σε αυτούς που θέλουν να ταξιδέψουν 3-4-5 άνθρωποι μαζί με το αυτοκίνητό τους προς ένα προορισμό και να επιστρέψουν από αυτόν.

Περιμένουμε και από τις υπόλοιπες ακτοπλοϊκές εταιρείες να ανταποκριθούν προκειμένου να καλυφθεί ένα σημαντικό μέρος της επιβατικής κίνησης του Ιουλίου και του Αυγούστου ανέφερε ο υπουργός.

Τόνισε εξάλλου ότι υπάρχουν σημαντικά εκπτωτικά πακέτα σε σχέση με το τι υπήρχε μια εβδομάδα πριν και αυτό δίνει την ευκαιρία στη μέση ελληνική οικογένεια να ταξιδέψει με χαμηλότερο κόστος από ό,τι προϋπολόγιζε.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης τόνισε ότι «στόχος του Υπουργείου Ναυτιλίας είναι η αδιάκοπη επαφή των νησιών με το κέντρο και μεταξύ τους, σε όλη την διάρκεια του χρόνου και να μην αισθανθούν οι νησιώτες ότι μόλις φύγουν οι τελευταίοι Έλληνες τουρίστες, μένουν μόνοι τους στο έλεος του καιρού ή των ακτοπλόων».

Δείτε επίσης