Γαστρονομικά πιάτα Κεντρικής Μακεδονίας: Η καινοτομία «παντρεύεται» με την έρευνα και τα τοπικά προϊόντα

Τυροκομικά προϊόντα και γαστρονομικά πιάτα της Κεντρικής Μακεδονίας παρουσιάστηκαν σε χθεσινή εκδήλωση

Kαινοτομία, έρευνα, μεταποίηση, τοπικά παραγόμενα προϊόντα’ όλα τα παραπάνω ‘παντρεύονται’ και θέτουν τις βάσεις για περαιτέρω εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων καθώς και στην παραγωγή και προώθηση παραδοσιακών γαστρονομικών προϊόντων της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης με καινοτόμα συσκευασία.

Το Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών – ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ σε συνεργασία με το Λαογραφικό & Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας Θράκης και τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης παρουσίασαν χθες βράδυ στον αύλειο χώρο του εμβληματικού κτιρίου του Μουσείου τα πρώιμα αποτελέσματα των δυο έργων, Graega Cheese και Macedonian Gourmet, τα οποία χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ Κεντρικής Μακεδονίας.

Διαβάστε περισσότερα στο GRTimes.gr

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibW9iaWxlX2Jhbm5lciBiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCgkJCTxkaXYgaWQ9J3ZyYWRpbmlfUFInIGNsYXNzPSJiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCiAgPHNjcmlwdD4NCiAgICBnb29nbGV0YWcuY21kLnB1c2goZnVuY3Rpb24oKSB7IGdvb2dsZXRhZy5kaXNwbGF5KCd2cmFkaW5pX1BSJyk7IH0pOw0KICA8L3NjcmlwdD4NCjwvZGl2PgkJCTwvZGl2Pg==

Ίσως σας ενδιαφέρουν