Λαμία: Πέθανε κοριτσάκι 10 μηνών

Μεταφέθηκε στο Νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του

🎙️ Άκουσε το άρθρο

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Λαμία, καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή βρέφος μόλις 10 μηνών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το κοριτσάκι μετέφεραν οι γονείς του χωρίς τις αισθήσεις του στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας – συγκεκριμένα στις 14:30 το μεσημέρι της Τετάρτης (21/06).

Εκεί, οι γιατροί της Παιδιατρικής αλλά και της ΜΕΘ, κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το επαναφέρουν στη ζωή, εφαρμόζοντας τεχνικές ΚΑΡΠΑ και προχωρώντας σε διασωλήνωση, όμως δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν.

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibW9iaWxlX2Jhbm5lciBiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCgkJCTxkaXYgaWQ9J3ZyYWRpbmlfUFInIGNsYXNzPSJiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCiAgPHNjcmlwdD4NCiAgICBnb29nbGV0YWcuY21kLnB1c2goZnVuY3Rpb24oKSB7IGdvb2dsZXRhZy5kaXNwbGF5KCd2cmFkaW5pX1BSJyk7IH0pOw0KICA8L3NjcmlwdD4NCjwvZGl2PgkJCTwvZGl2Pg==

Ενημερώθηκε η Αστυνομία για το τραγικό συμβάν που παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις, κάθε μέρα στο inbox σας

 
Διαβάστε επίσης