Ψηφιακή πλατφόρμα της ελληνικής γλώσσας για την ομογένεια

Την ψηφιακή πλατφόρμα ανακοίνωσαν η γενική γραμματεία Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού του υπουργείου Εξωτερικών και το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Ιδρύματος “ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ” στο πανεπιστήμιο Σάιμον Φρέιζερ (Simon Fraser University) στο Βανκ

Η ψηφιακή πλατφόρμα www.staellinika.com που μεταφέρει την ελληνική γλώσσα σ’ όλο τον κόσμο, παρουσιάστηκε χθες, Τρίτη (06.10.2020).

Την ψηφιακή πλατφόρμα ανακοίνωσαν η γενική γραμματεία Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού του υπουργείου Εξωτερικών και το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Ιδρύματος “ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ” στο πανεπιστήμιο Σάιμον Φρέιζερ (Simon Fraser University) στο Βανκούβερ.

Πρόκειται για μια ψηφιακή πλατφόρμα εκμάθησης και διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού. Από την Τρίτη (06.10.2020), οι χρήστες της πλατφόρμας www.staellinika.com, χιλιάδες Ελληνόπουλα ανά τον κόσμο, καθώς και παιδιά διαφορετικών εθνικοτήτων που μαθαίνουν ελληνικά, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλήρη έκδοση της εφαρμογής, με πρόσθετο περιεχόμενο και μαθήματα στα ήδη υπάρχοντα εργαλεία εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας και του πολιτισμού.

Ίσως σας ενδιαφέρουν