Χολαργός: Ελεύθερη η οδηγός που συνελήφθη για την παράσυρση του 12χρονου με το πατίνι
Η 30χρονη αντιμετωπίζει το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης με παραβίαση ερυθρού σηματοδότη -- Το παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική και φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
Χολαργός: Η 30χρονη οδηγός, η οποία συνελήφθη για την παράσυρση του 12χρονου επί της λεωφόρου Μεσογείων αφέθηκε ελεύθερη μετά την απολογία της σήμερα, 8 Νοεμβρίου 2024.
Η γυναίκα αντιμετωπίζει το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης με παραβίαση ερυθρού σηματοδότη με βάση τις νέες ποινικές διατάξεις και είναι μάλιστα υποχρεωμένη να παραδώσει το δίπλωμα της μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Η προβλεπόμενη ποινή είναι φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους, αν από την πράξη μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, ενώ η φυλάκιση μετατρέπεται σε κάθειρξη έως 10 έτη αν είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη. Με κάθειρξη τουλάχιστον 10 ετών απειλείται ο κατηγορούμενος, αν η πράξη είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο άλλου.
Η κατηγορούμενη, πάντως, αρνείται την παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη και φέρεται να υποστηρίζει ότι ο 12χρονος που επέβαινε στο ηλεκτρονικό πατίνι έπεσε στο αυτοκίνητο της.
Αυτόπτες μάρτυρες, ωστόσο, φέρονται να έχουν καταθέσει πως η κατηγορούμενη παραβίασε κόκκινο σηματοδότη.
Να σημειωθεί ότι το παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας και φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη.
Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.