02 Απρ 2025, 18:55
Politico: Ο Μασκ θα παραιτηθεί τις επόμενες εβδομάδες – Τι είπε ο Τραμπ σε συνεργάτες του
Ο Τραμπ έχει αναφέρει σε ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος ότι ο Μασκ θα παραιτηθεί σύντομα από το πόστο του στην αμερικανική κυβέρνηση
🎙️
Άκουσε το άρθρο
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Politico, ο Έλον Μασκ αναμένεται να παραιτηθεί από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, αφήνοντας την υπηρεσία DOGE που ιδρύθηκε για χάρη του.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Μασκ θα παραιτηθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες από επικεφαλής της υπηρεσίας, που συγκροτήθηκε με στόχο τη δραστική περικοπή των κρατικών δαπανών.
Ο Τραμπ φέρεται να είναι ενήμερος, ενώ σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους υπονόησε ότι ανέμενε τη συγκεκριμένη εξέλιξη.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.
Διαβάστε επίσης