Μαρία Μενούνος: Μόλις έρθει το μωρό θα θέλαμε να ερχόμαστε πιο συχνά στην Ελλάδα
«Μπορεί να το βαφτίσουμε εδώ», αναφέρει μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια
Ένα μικρό «διάλειμμα» από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις έκανε η Μαρία Μενούνος και μαζί με τον σύζυγό της απόλαυσαν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά.
Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» συνάντησε την παρουσιάστρια στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, λίγο πριν επιστρέψει στις ΗΠΑ κι η ίδια προχώρησε σε ορισμένες δηλώσεις.
{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Μ. Μενούνος: Οι Ομπάμα είναι μια συνέντευξη που δεν θα ξεχάσω ποτέ”,”description”:”Η Μ. Μενούνος στην κάμερα του «Breakfast» μιλά για το πρόβλημα υγείας και την αγάπη που δέχθηκε από τον κόσμο.”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1icG1lNTVkMGd6N2QvMjAyMy8wNS8zMC8wOC8wMV8zNV82NDc1YWQ1ZmE5ZjI3LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT5M54S”,”uploadDate”:”2023-05-30T08:03:58.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599v17l28y0qoz&playlistId=v-cszg6zpcmxnt”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}
«Ήταν πολύ ωραίο το ταξίδι μας στην Ελλάδα, κλαίμε που επιστρέφουμε στο σπίτι, δεν θέλουμε να φύγουμε. Περάσαμε πολύ όμορφα», είπε χαρακτηριστικά.
«Μόλις έρθει το μωρό, θα θέλαμε να ερχόμαστε πιο συχνά στην Ελλάδα. Μπορεί να το βαφτίσουμε εδώ, θα δούμε. Δεν ξέρουμε ακόμα το όνομα. Μόλις τη δούμε, θα αποφασίσουμε», συμπλήρωσε στη συνέχεια, για την κόρη που περιμένει μέσω παρένθετης μητέρας.
Μαρία Μενούνος – Μαριέττα Χρουσαλά στη Σαντορίνη
Η Μαρία Μενούνος βρέθηκε στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες και μαζί με την κουμπάρα της Μαριέττα Χρουσαλά πέρασαν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στη Σαντορίνη.
Η Μαρία Μενούνος ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες που τη δείχνουν να κάνει μπάνιο μαζί με τη Μαριέττα Χρουσαλά σε ιαματικές πηγές με θείο και να διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο τις ομορφιές της Σαντορίνης και της χώρας μας.
“Αυτό ήταν το πρώτο μου ταξίδι στη Σαντορίνη. Είναι πανέμορφη. Παλιά ονομαζόταν “Στρογγύλη” επειδή το νησί ήταν στρογγυλό, μέχρι που εξερράγη το ηφαίστειο και τα άλλαξε όλα. Ήταν μια από τις μεγαλύτερες ηφαιστειακές εκρήξεις στη γη. Πήγαμε σε αυτή την περιοχή όπου το νερό έχει θειάφι και ιαματικές πηγές. Είναι πολύ καλό για το δέρμα γι’ αυτό οι άνθρωποι πάνε να κάνουν μπάνιο σε αυτό. Το θείο είναι γνωστό για τις αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του εκζέματος της ψωρίασης και άλλα. Επίσης, προορίζεται για χαλάρωση και αποτοξίνωση. Το θείο είναι γνωστό ότι έχει αποτοξινωτικές ιδιότητες, του αναπνευστικού συστήματος. Sooo cool! Αισθάνομαι ήδη καλύτερα”, έγραψε η Μαρία Μενούνος στη λεζάντα της ανάρτησή της.
Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.