Πάσχα: Φτιάχνουμε παραδοσιακή μαγειρίτσα για το βράδυ της Ανάστασης

Δείτε επίσης

Υλικά Συνταγής

  • 1 συκωταριά αρνίσια
  • πνευμόνια και αντεράκια
  • 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1/4 φλ. ελαιόλαδο
  • 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι
  • 1 μαρούλι χοντροκομμένο
  • 1 φλ. άνηθο ψιλοκομμένο
  • 2 φλ. ζωμό κρέατος
  • 1 κ.σ. βούτυρο γάλακτος
  • 1/3 φλ. ρύζι γλασέ
  • Για το αυγολέμονο
  • 3 αυγά
  • χυμό λεμονιού
  • αλάτι
  • πιπέρι

Ίσως σας ενδιαφέρουν