ΚΙΝΑΛ: Πρόκειται για πλήρη απαξίωση του πρωθυπουργού

Νέα ανακοίνωση από το Κίνημα Αλλαγής

🎙️ Άκουσε το άρθρο

Με ένα λακωνικό σχόλιο το Κίνημα Αλλαγής τοποθετήθηκε στην αντιπαράθεση της κυβέρνησης με την Αξιωματική αντιπολίτευση περί του αν υπήρξε συναίνεση για την συμμετοχή του κ. Ευάγγελου Αποστολάκη στη κυβέρνηση.

«Τελικά δεν είναι μόνο «Κυβέρνηση Καρατζαφέρη». Πρόκειται για την πλήρη απαξίωση του ίδιου του Πρωθυπουργού», αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από τη Χαριλάου Τρικούπη, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης , λίγα λεπτά πριν από την ανακοίνωση του ανασχηματισμού, τηλεφώνησε στην Φώφη Γεννηματά για να την ενημερώσει για την απόφασή του να τοποθετήσει τον κ. Αποστολάκη στο νέο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, όπως αναφέρει και η κυβέρνηση στην απάντησή της στον ΣΥΡΙΖΑ. Η κ. Γεννηματά, κατά τις ίδιες πηγές, ανέφερε ότι είναι δική του ευθύνη η σύνθεση της κυβέρνησης.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις, κάθε μέρα στο inbox σας

 
Διαβάστε επίσης