Κόσμος

Ελον Μασκ: Δεν θα πουλήσω μετοχές της Tesla για δύο χρόνια

Tα σχόλια αργά την Πέμπτη οδήγησαν τη μετοχή της αυτοκινητοβιομηχανίας σε άνοδο έως και 3,5% στις μετασυνεδριακές συναλλαγές.

Ελον Μασκ: Δεν θα πουλήσω μετοχές της Tesla για δύο χρόνια
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Δεν σκοπεύει να πουλήσει άλλες μετοχές της Tesla για δύο ακόμα χρόνια ο Ελον Μασκ, έχοντας ξεφορτώσει μετοχές σχεδόν 40 δισ. δολαρίων φέτος, κυρίως για να χρηματοδοτήσει την αγορά τουTwitter.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg, ενώ ο Έλον Μασκ έχει κάνει τέτοιες ανακοινώσεις στο παρελθόν, και στη συνέχεια πούλησε αργότερα περισσότερες μετοχές, τα σχόλια του Μασκ σε ηχητική διάσκεψη στο Twitter Sρaces αργά την Πέμπτη οδήγησαν τη μετοχή της αυτοκινητοβιομηχανίας σε άνοδο έως και 3,5% στις μετασυνεδριακές συναλλαγές.

Εάν αυτά τα κέρδη διατηρηθούν στην κανονική συνεδρίαση της Παρασκευής, οι μετοχές θα μπορούσαν να σπάσουν σερί απωλειών πέντε ημερών. «Δεν θα πουλήσω μετοχές έως - δεν ξέρω - πιθανώς σε δύο χρόνια από τώρα, σίγουρα όχι τον επόμενο χρόνο υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, και πιθανότατα ούτε τον επόμενο χρόνο», είπε ο Μασκ απαντώντας σε ερώτηση του μακροχρόνιου επενδυτή Ross Gerber, ο οποίος αμφισβήτησε την ηγεσία του CEO της Tesla την Τετάρτη.

Δείτε επίσης