Κόσμος

ΗΠΑ - Φρίκη στη Φλόριντα: Αλιγάτορας κυκλοφορούσε με μια σορό στα σαγόνια του - βίντεο

Το τεράστιο ερπετό πυροβολήθηκε από αστυνομικό

Φλόριντα των ΗΠΑ,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Φρίκη και ανατριχίλα προκαλεί η θέα ενός τεράστιου αλιγάτορα να κυκλοφορεί σε παραλιακό δρόμο της Φλόριντα των ΗΠΑ, με μια ανθρώπινη σορό στο στόμα του.

Το απίστευτο περιστατικό που έγινε χθες στη Φλόριντα στην πόλη Λάργκο κοντά στο Ridgecrest Park, καταγράφηκε σε βίντεο από έντρομους ανθρώπους που είχαν κλειστεί στα σπίτια τους, στη θέα του τεράστιου αλιγάτορα με την ανθρώπινη σορό στα σαγόνια του.

Πρόκειται για έναν αλιγάτορα 13 ποδιών (σχεδόν 4 μέτρα) και οι αρχές έλαβαν αναφορές για μια σορό στο νερό, κοντά στο Ridgecrest Park, χθες Παρασκευή (22/9).

Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, είδαν έναν αλιγάτορα στο σημείο- σύμφωνα με τους Τampa Bay Times- με τη σορό στο στόμα ενώ δύτες βούτηξαν στο σημείο.

«Πολλοί από τους γείτονές μου ήταν εδώ έξω και ήταν αυτοί που μου είπαν για τον τεράστιο αλιγάτορα», είπε στο Bay News η κάτοικος Τζένιφερ Ντιν. «Ενώ στεκόμασταν εδώ, ακούσαμε έναν πυροβολισμό, υποθέτω ότι σκότωσαν τον αλιγάτορα».

Με τη βοήθεια της Επιτροπής Διατήρησης Ψαριών και Άγριας Ζωής της Φλόριντα, ο αλιγάτορας εντοπίστηκε και απομακρύνθηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση. «Σκοτώθηκε ανθρώπινα» αναφέρουν οι αρχές.

Να σημειωθεί πως το φρικτό περιστατικό έγινε περίπου ένα μίλι από το σημείο όπου ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός σε μια λίμνη με τραύματα που σχετίζονται με αλιγάτορα τον Μάιο του 2022. Η νεκροψία που έγινε, έδειξε ότι πνίγηκε αφού δέχθηκε επίθεση από αλιγάτορα.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του ατόμου.

Δείτε επίσης