Κόσμος

Τόμας Κίνγκστον: Μέλος της βασιλικής οικογένειας που αυτοκτόνησε

Η είδηση του θανάτου του μεταδόθηκε χωρίς να δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.

Τόμας Κίνγκστον: Μέλος της βασιλικής της οικογένειας που αυτοκτόνησε
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Αυτοκτονία φαίνεται πως είναι ο θάνατος του 45χρονου Τόμας Κίνγκστον, μέλους βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την περασμένη Κυριακή (25.2.2024).

Υπενθυμίζεται πως ο Τόμας Κίνγκστον ήταν σύζυγος της Λαίδης Γκαμπριέλα και γαμπρός του πρίγκιπα Μάικλ, πρώτος ξάδελφος της βασίλισσας Ελισάβετ της Βρετανίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του independent, ο θάνατός του μέλους της βασιλικής οικογένειας επήλθε από αυτοτραυματισμό με πιστόλι.

Ο Κίνγκστον βρέθηκε νεκρός την περασμένη Κυριακή από τους γονείς του. Η είδηση του θανάτου του μεταδόθηκε χωρίς να δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα eonline.com ο Κίνγκστον την Κυριακή επισκέφθηκε το σπίτι των γονιών του και γευμάτισε μαζί τους, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα εξαφανίστηκε. Η μητέρα του άρχισε να τον αναζητά μαζί με τον πατέρα του. Ο πατέρας, μάλιστα, ήταν αυτός που τον βρήκε νεκρό μέσα σε έναν κλειδωμένο χώρο.

Τόμας Κίνγκστον: Μέλος της βασιλικής οικογένειας που αυτοκτόνησε

Η σύζυγός του Γκαμπριέλα δήλωσε πως ο θάνατος του συζύγου της ήταν μεγάλο σοκ για την οικογένεια, ενώ συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε στην οικογένεια και ο βασιλιάς Κάρολος: «Ο βασιλιάς και η βασίλισσα ενημερώθηκαν για τον θάνατο του Τόμας και ενώνουν τη φωνή τους με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα Μιχαήλ του Κεντ και όλους όσοι τον γνώριζαν για να θρηνήσουν ένα πολυαγαπημένο μέλος της οικογένειας. Ειδικότερα, οι Μεγαλειότητές τους στέλνουν τις πιο θερμές σκέψεις και προσευχές τους στη Γκαμπριέλα και σε όλη την οικογένεια Κίνγκστον».

Ο Κίνγκστον ήταν στενός φίλος με την αδελφή της Κέιτ Μιντλετον, Πίπα. Ωστόσο, ο ίδιος είχε αρνηθεί πολλές φορές ότι οι δυο τους ήταν ζευγάρι.

Δείτε επίσης