Πολιτική

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Κατέθεσε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για το κόμμα Κασιδιάρη

«Η περιφρούρηση της συνταγματικής τάξης και της δημοκρατίας είναι το πρωταρχικό μέλημά μας» αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, εκλογές, εκλογές 2023, προεκλογική περίοδος, εκλογές 25ης Ιουνίου, Ηλίας Κασιδιάρης, Άρειος Πάγος, υπόμνημα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Υπόμνημα στο Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για να εμποδίσει τη νέα απόπειρα Κασιδιάρη να κατέλθει στις εκλογές.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη αναφέρει ότι: «Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ πάντα στην πρωτοπορία των αγώνων για τη δημοκρατία και τους θεσμούς δεν θα επιτρέψει σε ένα εγκληματικό μόρφωμα μετά την υπονόμευση της Δημοκρατίας μας να επιδοθεί στην κοροϊδία και τον εξευτελισμό των θεσμών της με το τέχνασμα του συνδυασμού ανεξαρτήτων υποψηφίων που μόνο σκοπό έχει την καταστρατήγηση της σχετικής διάταξης».

Παράλληλα σημειώνει ότι: «Η περιφρούρηση της συνταγματικής τάξης και της δημοκρατίας μας ήταν το πρωταρχικό μέλημά μας σε όλη αυτή τη μακρά διαδρομή».

«Για αυτό σε όλες τους τις προσπάθειες οι νεοναζί εγκληματίες θα βρίσκουν απέναντι τη συγκροτημένη και τεκμηριωμένη απάντηση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε επίσης