Πολιτική

«Φαρμάκι» Ακρίτα σε Κωνσταντοπούλου: Η γλυκιά Ζωή βάζει τον σύντροφό της σε εκλόγιμη θέση

Χαμός από τις καταγγελίες και τις αποχωρήσεις υποψηφίων από την Πλεύση Ελευθερίας

Έλενα Ακρίτα, Ζωή Κωνσταντοπούλου, εκλογές, εκλογές 2023, Πλεύση Ελευθερίας
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η υποψήφια βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα με ένα πολύ αιχμηρό σχόλιό της αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, «Πλεύση Ελευθερίας» με τις αποχωρήσεις στελεχών.

Σημειώνεται, πως έχει γίνει ένας χαμός από τις καταγγελίες και τις αποχωρήσεις υποψηφίων από την Πλεύση Ελευθερίας, η οποία-σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις- φαίνεται να μπαίνει στη Βουλή.

Η Έλενα Ακρίτα, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «η γλυκιά Ζωή Κωνσταντοπούλου σκοπεύει να βάλει σε εκλόγιμες θέσεις τον σύντροφό της, ηθοποιό Διαμαντή Καραναστάση, και "λίγους καλούς φίλους».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα στο Facebook

«#Αγάπημόνο . Υποψήφιοι ο ένας μετά τον άλλον εκδιώκονται από την - όχι και τόσο ούρια, όπως προκύπτει - Πλεύση Ελευθερίας. Οι πρώτοι σε σταυρούς εκπαραθυρώθηκαν για να δώσουν τη θέση τους στο "παρεάκι" της αρχηγού τους, όπως οι ίδιοι το αποκαλούν.

"Έκτρωμα" χαρακτήρισε το κόμμα, υποψήφια που ήρθε πρώτη, πλην όμως ευρέθη εκτός με διαδικασίες συνοπτικότατες και δημοκρατικότατες.

Η γλυκιά Ζωή θα βάλει λέει τον σύντροφο της κ. Διαμαντη Καραναστάση και "λίγους καλούς φίλους" σε εκλόγιμες θέσεις. Τους διωγμένους κακήν κακώς θα τούς αποχαιρετίσει σχηματίζοντας με τα χέρια της μια τρυφερή ζουζουνένια καρδούλα

Ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Αγάπη μόνο

Υ. Γ. Καλά θυμάμαι ότι ο κ. Σπύρος Μπιμπίλας είχε δηλώσει πως κι εκείνον θα τον βάλει σε εκλόγιμη σειρά, χωρίς όμως να διώξει κανέναν από τους εκλεγέντες;».

Δείτε επίσης