Πολιτική

Μαρίνα Πατούλη: Στηρίζει την υποψηφιότητα Χαρδαλιά - «Είμαι βέβαιη πως θα πετύχει»

Τι είπε για τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη

Μαρίνα Πατούλη, Χαρδαλιάς, Πατούλης, περιφέρεια, Αττική, υποψηφιότητα, ανάρτηση
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Την υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής στηρίζει και η Μαρίνα Πατούλη, πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη.

Μάλιστα, η ίδια ανήρτησε μια φωτογραφία μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, εκφράζοντας έτσι την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό του.

«O Γιώργος Πατούλης, ανεξαρτήτως του ότι πήραμε διαζύγιο πριν από 2 χρόνια, ήταν ένας Περιφερειάρχης που προσπάθησε και πέτυχε πολλά για την Αττική.

O Νίκος Χαρδαλιάς, είμαι βέβαιη πως θα αξιοποιήσει όσα θετικά έγιναν και θα πετύχει ακόμη περισσότερα για όλους μας. Θα τον στηρίξουμε όλοι για να το πετύχει».

Νωρίτερα, ο Γιώργος Πατούλης γνωστοποίησε την απόφασή του να μην κατέλθει ως υποψήφιος για περιφερειάρχης Αττικής στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα ο νυν περιφερειάρχης Αττικής σε ανακοίνωσή του ανέφερε: «Όλα τα χρόνια της πολιτικής και αυτοδιοικητικής μου διαδρομής, στήριζα πάντα τις σωστές κυβερνητικές επιλογές, όλων των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια μάλιστα, ως Περιφερειάρχης Αττικής, συνεργάστηκα αποτελεσματικά με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, παράγοντας θετικό έργο προς όφελος των πολιτών της Αττικής.

Παραμένω πιστός στις αρχές και τις αξίες της παράταξης μου. Η Νέα Δημοκρατία είναι στην καρδιά μου, δεν αποτελεί για μένα "σημαία ευκαιρίας" για προσωπική ανέλιξη. Δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα στο κόμμα μου, δεν πρόκειται να δημιουργήσω ούτε τώρα.

Θέλω να τονίσω πως πάνω από όλα, σέβομαι τον κόσμο της παράταξής μου αλλά και όλους τους Έλληνες πολίτες, που διαχρονικά με στηρίζουν στην πολιτική μου πορεία. Στην αυτοδιοικητική και επιστημονική μου διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια, προτεραιότητά μου ήταν πάντα να βρίσκομαι διαρκώς, δίπλα στον πολίτη. Αυτό θα εξακολουθήσω να κάνω και στο μέλλον.

Αισθάνομαι περήφανος για το έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αττική, το οποίο είναι αποτέλεσμα ενός σοβαρού σχεδιασμού και μιας εξαιρετικής ομαδικής προσπάθειας.

Το έργο αυτό δεν πρέπει να μείνει στη μέση γι' αυτό στις εκλογές του Οκτωβρίου θα στηρίξω την επιλογή του κόμματός μου, ευελπιστώντας ότι τα επόμενα χρόνια, θα είναι κι αυτά περίοδος δημιουργίας για την Αττική».

Δείτε επίσης