Πολιτική

Η «ισχυρή τριανδρία» δίπλα στο νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκίνησε το μοίρασμα ρόλων στην νέα εποχή της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Η «ισχυρή τριανδρία»  δίπλα στο νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Από το πρωί της Δευτέρας ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ξεκίνησε μπαράζ συναντήσεων στην Κουμουνδούρου για την στελέχωση του κόμματος στην μετα-Τσίπρα εποχή.

Την «ισχυρή τριάδα» δίπλα στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν οι Νίκος Παππάς, Ευάγγελος Αποστολάκης και Παύλος Πολάκης.

Χθες ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την συνάντηση του με τον Αλέξη Τσίπρα στην Βουλή ανακοίνωσε και τις πρώτες αλλαγές στο οργανόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Τη θέση του Διευθυντή στο Γραφείο Προέδρου αναλαμβάνει ο δικηγόρος Μανώλης Καπνισάκης, Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής ομάδας ο Γιώργος Τσίπρας ενώ εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος θα είναι η Δώρα Αυγέρη.

Η τριανδρία δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη

Ο Νίκος Παππάς

Εκλογες ΣΥΡΙΖΑ, Στεφανος Κασσελακης, Νικος Παππασ, Αποστολακης, Παυλος Πολακης, νεα προσωπα ΣΥΡΙΖΑ, κασσελακης συριζα,

Το πρώτο δημόσιο ευχαριστώ του Στέφανου Κασσελάκη μετά την νίκη στις εκλογές ΣΥΡΙΖΑ, ανήκε στον Νίκο Παππά. Είναι γεγονός πώς χωρίς την συμφωνία με τον Νίκο Παππά, μετά τον α' γύρο, ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό χθες το βράδυ καθώς το ποσοστό 8,67% που πήρε ο Ν. Παππάς μεταφέρθηκε στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και έγειρε καθοριστικά την πλάστιγγα.

Ευάγγελος Αποστολάκης

Εκλογες ΣΥΡΙΖΑ, Στεφανος Κασσελακης, Νικος Παππασ, Αποστολακης, Παυλος Πολακης, νεα προσωπα ΣΥΡΙΖΑ, κασσελακης συριζα,

Ο ναύαρχος, πρώην υπουργός Άμυνας, και νυν βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη. Αρχικά είχε ταχθεί υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου, ωστόσο μόλις ενέσκηψε η υποψηφιότητα Κασσελάκη, έσπευσε να την υποστηρίξει δημοσίως.

Τόν συνόδεψε στην Μακρόνησο με το φουσκωτό και τον κάλυψε στο ατόπημα με την Κύπρο, αδειάζοντας μάλιστα τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ, δήλωσε δικαιωμένος από την επιλογή του, ωστόσο έστειλε σαφή «απειλητικά» μηνύματα προς όσους σκέφτονται να ασκήσουν εσωκομματική αντιπολίτευση.

Παύλος Πολάκης

Εκλογες ΣΥΡΙΖΑ, Στεφανος Κασσελακης, Νικος Παππασ, Αποστολακης, Παυλος Πολακης, νεα προσωπα ΣΥΡΙΖΑ, κασσελακης συριζα,

Ήταν ο άνθρωπος που γνώρισε τον Κασσελάκη στον Αλέξη Τσίπρα και έτσι μπήκε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Παρότι συντοπίτες, όπως είπε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν γνωρίζονταν μέχρι που συνεργάστηκαν στον Τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης ήταν από τους πρώτους που στήριξαν ενεργά στα social - και όχι μόνο - την υποψηφιότητα Κασσελάκη. Δεν είναι τυχαίο ότι στα Σφακιά στον πρώτο γύρο ο Στ. Κασσελάκης πήρε 161 ψήφους και μόλις... δύο η Έφη Αχτσιόγλου.

Ο βουλευτής Χανίων δεν έχανε ευκαιρία να επιτίθεται στην Έφη Ατσιόγλου, κάνοντας... πόλεμο νεύρων (ακόμη και φωτογραφία καβάλα στη μηχανή του με την Θ. Τζάκρη ανέβασε με τη λεζάντα «Έφη ερχόμαστε!»), σε σημείο που η συνδιεκδικήτρια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ εξέφραζε διαρκώς δημόσια παράπονα για τις επιθέσεις που δέχεται.

Εκτός από την ισχυρή «τριάδα» ο Στ. Κασσελάκης αποφάσισε να αναθέσει , χρέη διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του στον Μανώλη Καπνισάκη, δικηγόρο της οικογένειας Κασσελάκη, αλλά και του Παύλου Πολάκη. Επίσης, η πρώην βουλευτής του κόμματος και δημοσιογράφος Δώρα Αυγέρη αναλαμβάνει χρέη εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρώην βουλευτής Γιώργος Τσίπρας καθήκοντα διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Δείτε επίσης